Egzekutor Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam! Mam problem, gdyż zawsze kiedy stworzę jakąś aplikację(WinApi) w Visual C++ Express 2008, a później plik .exe wysyłam kolegom, u nich programik nie działa i przy odpalaniu wyświetla się błąd: Domyślam się, że może to przez systemy? Program zrobiony jest na widnows 7, a oni posiadają Vista i Xp. Proszę o pomoc. Pozdrawiam, Egzekutor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 A przestawiłeś tryb kompilacji z debug na release? Jak nie to wykonaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 http://wiki.gamedev.pl/Warsztat_FAQ#M.C3.B...C5.82a_u_kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Zmieniłem na release i już działa dobrze, dzięki ;) Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi