Gość Kamilosek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Tytuł: Kompania A Gatunek: Shooter/Strategia Opis: Jest sie John'em i sie zabija innych opis jest w grze Typowy shooter misjie itp. Jest też wiele elementow rpg i strategi gdyż w pozniejszej misji zostaniemy generalem i poprowadzimy wojsko walczac u jego boku. Autorzy: Programowanie:Ja i internet20% Fabuła: Ja Grafika: Ja i drzewka Z Uploderu copoconaco i internet Muzyka: ja i internet Screeny: https://gmclan.org/up5972_5_3.html https://gmclan.org/up5972_5_2.html https://gmclan.org/up5972_5_1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Gra jest do dupy. Nie powiem więcej, nie chce mi się rozpisywać. EDIT: ejej, ładnie tak posty zmieniać? Teraz nikt nie zrozumie :< Anyway, rozwiń "prowadzimy wojsko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilosek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 jak możesz wnioskowac ze jest do dupy??? wytumacz mi co wniej widzisz zlego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Rozwinę wypowiedź ósemki 1- Nazwa. Tak oklepana, wręcz odpycha. 2- Opis. Opis gry jest tak mało ambitny, jak chęć do nauki większości polskich uczniów 3- Hud. Brzydki i do dupy, mało widoczny 4- Grafika. Wszystko się zlewa w jedno 5- Drzewa. Nie twoje i zajmują 80% całości rooma, co wygląda na 80% grafiki 6- Skrzynie i te żółte cosie. Wyróżniają się, i są brzydkie Inne rzeczy też są do dupy. Śmiem twierdzić że nie skończysz tej gry, chociażby nie wydasz dema sądząc po nazwie "stary projekt" Edit: Koleś zmienił nazwe gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Przerobiony ( lub nawet nie ) przykład TDS-Engine, to tyle ode mnie ;) To jest po prostu szczyt chamstwa: Autorzy: Programowanie:Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 A mi się obrazki podobają, ładnie się prezentują i pasują do siebie, fajnie jakbyś zrobił żeby można grać po sieci i razem robić misję ;) Moim zdaniem opis jest dobry, mniej więcej wiem o czym jest gra i co się będzie robić. Czekam z niecierpliwością na co najmniej jakieś demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilosek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 egzekutor silnik to zaledwie 20% zostawilem tylko wybor broni i menu. Dorobilem wiele nowych rzeczy np: Kolegow z armi, przyjaciela , prowadzenie wojsk, Sklep, ulepszanie postaci, itp. itd. en_6280 ciesze sie ze ci sie podoba ale niebendziesz sam pamientaj obok ciebie bendzie pelno kolegow z kompani jedynym slowem bendzie masakra A i zmienilem Ai wroga bo bylo takie tempe ze probowalo przejsc przez sciane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Opis gry może i czytelny ale jakoś tak 'nas*ane', No no. Grafika bardzo mi się podoba ale te drzewa przydało by się zmniejszyć. Bronie, chyba wszystkie widziałem w CS 2D ;) Ale to nie szkodzi. Tak samo jak en [coś tam coś tam] czekam na demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilosek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 wiem ze torche jest nas*ane xd ale to tylko dla tego zeby ktos w to zagral a nie wlnoczyl zabil 1 bota wylonczyl i do smieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Nie wyglada az tak zle jak mowicie. Zobaczymy to normalnie, w akcji to wtedy sie lepiej oceni. Ale jak na razie wyglada i tak lepiej niz 90% wczesniej zapowiadanych strzelanek, nie tak jest? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 @Up Może dlatego? http://www.yoyogames.com/games/27946 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Gratuluję zmiany trawy i drzew,napracowałeś się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Dno, co chyba każdy potwierdzi. 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Grafika: Ja i drzewka Z Uploderu copoconaco i internet drzewka nie tylko jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi