Marcin T. Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Witam. Mam problem, z lufą w jednym z czołgów, nie wiadomo dlaczego przestała działać. Kompletnie nie wiem o co chodzi, nie wyskakuje żaden błąd, nic nie zmieniałem w obiekcie lufa. Po prostu nagle przestała działać. Jedyne co zmieniłem w grze to dodanie obiektu system. Link do pliku: Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 nic ci sie nie zepsuło, po prostu obracanie lufą masz na numerycznej 1 i 2 a 0 strzelasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin T. Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Przecież wiem! Lufa się nie obraca i nie strzela, sam zobacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Mi sie obraca, jeśli laptop bez numpadów, to musisz włączyć, zazwyczaj, zamienia je wtedy na: 1=J 2=K 3=L itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 a chodzi o tego czerwonego czołga czy niebieskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin T. Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Już wiem! Miałem wyłączony Num Lock! Musiałem przez przypadek kliknąć! Dobra, temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi