Grela Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Więc jakich to funkcji trzeba by użyć aby zrobić prosty autoclicker, mam na myśli TYLKO klikanie, niepotrzebne mi ustawianie pozycji klikania, chodzi o to że np. chce se kliknąć 100 razy to se wpisuje i odległość między kliknięciami to np. 500 milisekund też wpisuje. Z góry dziękuje :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 WinApi i SendInput Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Więc jakich to funkcji trzeba by użyć aby zrobić prosty autoclicker, mam na myśli TYLKO klikanie, niepotrzebne mi ustawianie pozycji klikania, chodzi o to że np. chce se kliknąć 100 razy to se wpisuje i odległość między kliknięciami to np. 500 milisekund też wpisuje. Z góry dziękuje :). Chodzi ci o tą "zabawkę" na facebooku? ;d http://www.wonderhowto.com/how-to-hack-fac...1-15-09-285865/ to już nie działa. ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Nie, nie o to mi chodzi. Poza tym ten autoclicker ma być w konsoli zrobiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi