matik97 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 No więc czasami słyszę, jak ktoś prosi o poszczególne elementy postaci (np. czy mógłby mi ktoś zrobić nogę, ramię i głowę amerykańskiego żołnierza) i zastanawiam się, jak z takich gotowych elementów stworzyć animację? Czy ktoś mógłby mi podsunąć nazwę programu, w którym możemy w łatwy sposób zrobić animacje postaci z takich właśnie elementów. Program ma działać na Windowsie 7 lub na Linuxie. Z góry dzięki za pomoc. P.S.-nie wiedziałem gdzie zamieścić ten temat, więc w razie potrzeby proszę o przeniesienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Był taki program.. chyba się nazywał Skeleton A pozatym możesz to kodem połączyć jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik97 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Skeleton nie działa na Win 7, a zabawa kodem nie bardzo mi się uśmiecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Wbrew pozorom to nie takie trudne,jeśli potrzebujesz tego do top downa to na tym forum jest masa przykładów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik97 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Niestety, potrzebuje tego do platformówki, więc to jednak nie będzie takie proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi