4tk Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Nie spamuj bo warna dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 niezły dowcip Żuczku ;* Japan pytał, to odpowiedziałem :) i idź przeczytaj co to spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Zdecydowanie tabletki ^^ W końcu to gra edukacyjna xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Kurde, super dobrana muza do tabletek. Neon Indian <3 reszta Może czas pomyśleć o subforum Osiem's Team Studio Games w Twórczości Grup Indywidualnych? :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 jak zrobisz kompilacje najlepszych swoich gier i bedzie zainteresowanie nimi to zagadam o tym na redakcyjnym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 W takim razie odsypiam próbne maturki i zabieram się do katorżniczej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Nawet mi sie spodobaly tabletki. Chociaz byla podobna gra gdzies na newgrounds, tyle ze tam omijales cos innego a tabletki zjaladles, niemniej jednak tecza i skoczna muzyka byly podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 No proszę, kopiują stasia na newgrounds! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Ta komputerowa aplikacja dobitnie trafiła w mój gust. Taniec z niewiastami to klucz do grywalności, a wspaniała grafika pozwoli na podziwianie swojskiego żydowskiego wesela. Oczywiście ocena 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 A więc to te tabletki... Strzelam że "zatabletkowanie" klawiszem CTRL to efekt nie usunięcia działania tegoż klawisza po testach efektu rozmycia. I lepiej rozwijaj tabletki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Mi wyskakuje "Unexcepted error occured when running game" Mam Windows XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Nie wiem co was tak jara w tej grze... mi się nie podoba... syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Mi wyskakuje "Unexcepted error occured when running game" Boś buc. Zresetuj kompa i sprawdź czy działa. Jak będzie problem, napisz jaką masz kartę graficzną (mi w diagnozowaniu przyczyny to nie pomoże ale ktoś mądry pewnie odpowie). @dobryziom W następnej grze będzie hip-hop i cycki, tylko się nie złość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi