Ignis Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Od włączenia komputera, odmieżaniu sekund przez RTC towarzyszy dziwne klikanie. Kompletnie nie wiem jak to się włączyło i jak to wyłączyć RTC to komputerowy zegar jakby co. Restart i po problemie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 jak po problemie to po co piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 jak po problemie to po co piszesz może zedytował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 jak po problemie to po co piszesz Rozumiem że zbyt trudno było się domyślić że zedytowałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Rozumiem że zbyt trudno było się domyślić że zedytowałem smile.gifrozumiem, że zbyt trudno napisać choćby EDIT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Zamykam, i widać że moda na dogryzanie sobie robi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi