szpaq99 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Grunge style, 640x640, zawsze możesz sobie przeskalować. Temat już dawno nieaktualny, ale Dones by napewno wybrał twoją prace zamiast pracy KubyGm to ca w cytacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Szpaqu to , że Shill wykonała pracę na temat który ją zainspirował to nie grzech chyba .... Liczą się intencję , a z Twojego postu wynika , że chciałeś po prostu oczernić prace Shill . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Pablo nie podlizuj się shill, poza tym widziała że temat już jest stary więc po co go było odświeżać, i tak mi się wydaje ,że mam prawo oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 To , że ktoś grzecznie zwraca Ci uwagę to od razu musisz wyskakiwać z jakimś "podlizywaniem" ? Po prostu opisałem tę sytuacje jako obserwator . Zresztą temat nie jest zamknięty co oznacza , że nadal można zgłaszać swoje propozycje . Tyle z mojej strony : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 @offtop Ja pierdziu... OffTop rządzi, jak widzę :P @topic mi też bardzo podoba się praca Shil, myślę, że pasuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Panowie, nie Shill tylko Shil. Exigo oczywiście pozamiatał w kwestii okładki, ja bym brał w ciemno :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Shil: Fajne, fajne, ale wygląda mi na plakat horroru :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi