Sev69 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam!Szukam chętnych do narysowania rycerz i jego czterech animacji,ruchu,ataku mieczem,obrony tarczą i jak se chłop stoi :) .Widok ma być z boku,jak w grach platformowych.Maksymalne wymiary to 60x60 a minimalne 50x50.Chciałbym by był zarazem prosty,jak i najbardziej podobny do tego poniżej,z którego proszę się wzorować.Nie musi być wycieniowany i mega szczegółowy.Oczywiście dla autora miejsce w creditsach. O w mordę,zapomniałem o jeszcze dwóch animacjach,odrzutu po ciosie przeciwnika i śmierci(upada na ziemie i wykrwawia się). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Sam malowałeś rycerza? Najlepiej samemu robić animację, bo potem się nie ma pretensji że co źle nachodzi na siebie itp. Poszukaj sobie poradniki w necie. Jak zrobić animację ze zdjęcia... Polecam tutek: LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 To jest do animowania twarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 a co to za różnica... masz kika obrazków i je przesuwasz, obracasz - wychodz animacja. niezależnie od tego czy to twarz, czy jajko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Jest różnica, crazy talk się to tego nie nadaje, uwierz mi, lub jeśli nie chcesz wierzyć spróbuj w nim zaanimować tego rycerza co podał lub innego ludka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sev69 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Rycerz nie jest mój,znalazłem w internecie.Nie doczytaliście posta,ja nie chce animować tego rycerza którego wstawiłem,tylko nowego narysowanego na podstawie tego umieszczonego.Wątpię że narysuje sobie sam te animacje bo zrobienie kreskowego ludzika zajmuje mi pół godziny.Dlatego miałem nadzieje że znajdzie się chętny do stworzenia grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Z tym może być problem, forumowicze jeżeli już znają się na grafice to są zazwyczaj leniwi i skąpi (nic nie zarzucam) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 ja na przykład się nie znam na robieniu obrazków, za to moge ci podpowiedzieć: PIVOT! robisz sobie ręce nogi, zbroje hełmy i co tam chcesz w np.: paincie w jednym okienku, kopiujesz i wklejasz do drugiego tak, żeby wyszła kolejna klatka, zapisujesz klatke, i wczytujesz w pivocie jak tło. wywalasz stickmana i dajesz nastepna klatka. I tak pare razy, aż ci wyjdzie animacja... Tą z kolei zapisujesz jako *.gif, wczytujesz w GM-mie i masz animację ryca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sev69 Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Widzę po tych paru miesiącach że chętny raczej się nie znajdzie... Może jak wrzucę zapowiedź projektu do którego chciałem te animacje to ktoś się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi