dominik_w Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witam wszystkich www.dominik-w.muzzo.pl tu znajdują się moje przykładowe prace, co jakiś czas to aktualizuje, więc zachęcam do odwiedzania co jakiś czas chętnie nawiążę współprace przy projektach chętnych prosze o kontakt (adres e-mail, oraz krótkie info o mnie na powyższej stronie) pozdrawiam gorąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Bardzo mi się podoba już pierwszy utwór który dopiero zacząłem słuchać :D, potrzebuje akurat kompozytora do mojego projektu ponieważ ja nie robie zbyt dobrej. Za bardzo nie lubie rozmawiac przez maila ale zobaczymy :) PS.Hehe slechać że używasz Stormdruma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik_w Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 między innymi stormdruma pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Świetna muza nie ma co ukrywać, nie mam do żadnego z tych 4 utworów zastrzeżeń. Czasem słychać jakieś stuki, puki czy tym podobne cosie ale to może być po prostu błąd u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik_w Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 dzięki :) stukipuki pewnie przy uploadzie, dopiero ostatnio je wyczaiłem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi