london Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Tak sobie siedze i już dostaje świra z nudów, no to włączyłem po wielu miesiącach GM'a i tak jakoś mi się to stworzyło ;p https://gmclan.org/up338.html "My game". Miałbyć pong ale jakoś nie wyszło ;p Oceniajcie (byle nie surowo ;p). Jak mnie z nowu najdą nudy to może nadam tej gdzie jakiś sens itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Nic nadzwyczjnego, szkode że nia ma dźwięków i że gra wyłącza się po każdym wpisaniu się na liste. Widać że gra robiona z nudów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Przyznam że to "coś" zostało zrobione od niechcenia :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Nie no chciało mi się robić ;p Ale nic dużego ;p Jeśli znowu będzie mi się nudzić to powróce do tego czegoś i dorobie pare bajerów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Czy ta gra rzeczywiście była warta tego by ją tu dawać do oceny ?? No chyba że uważasz ją za najlepszą grę jaką zrobiłeś... to ja tam nie wiem =P Co do samej gry to dosyć trudna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dilek Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 irytujace jest to wyłączanie sie po tabeli :/ zdobyłem 40 pkt.... i to chyba maks na co mnei stac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi