Paqoo Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Jak to zrobić? W php nie są czytane zwykłe meta tagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 przecież metatagi to (x)html, o co Ci chodzi z tym php? wyjaśnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Podobno zajmujesz się tworzeniem profesjonalnych stron internetowych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Mam stronę php. Meta tagi są zapisane w html. Trzeba je zapisać w php. Próbowałem parę sposobów. Nie wiem dlaczego nie działają. Według mnie wystarczy zapisać zmienne w php i je wczytać przy pomocy echo, ale to nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 nie może nie działać :D uzywajac echo wypisujesz je w sekcji head, przecież to wiadome. oj paqoo, zblazniasz sie, co jak Twoi potencjalni klienci zobacza o jakie blahostki pytasz profesjonalisto? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 echo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Mam stronę php. Meta tagi są zapisane w html. Trzeba je zapisać w php. Próbowałem parę sposobów. Nie wiem dlaczego nie działają. Według mnie wystarczy zapisać zmienne w php i je wczytać przy pomocy echo, ale to nie działa. Go learn how HTML works within PHP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 print '<head>'; print '<twoje meta>'; print '</head>'; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 np. <?php $kodowanie = "iso-8859-2"; $tytul = "Moja strona"; print ' <head> <title>'.$tytul.'</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset='.$kodowanie.'" /> </head>'; ?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Dlaczego po wejściu na strone http://www.seocentro.com/tools/search-engi...g-analyzer.html nie pokazuje mi, że czyta tagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 boś pewnie coś skopał w kodzie, pokaż kod tej strony a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en"> <?php $tytul = "GALERIA,obrazy,tekst,muzyka,projekt - www.rockgames.pl"; $kodowanie = "utf-8"; $opis = "Ogladaj obrazy, sluchaj muzyki i czytaj fabule naszej gry! Poznaj projekt Guardrak."; $klucze = "galeria,download,fabuła,muzyka,obrazy,projekt"; $mail = "lukgro1991@wp.pl"; $roboty = "INDEX,FOLLOW"; $autor = "Paqo"; $jezyk = "pl"; $visit = "2 days"; print ' <head> <title>'.$tytul.'</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset='.$kodowanie.'" /> <meta name="Description" content="'.$opis.'" /> <meta name="Keywords" content="'.$klucze.'" /> <meta name="revisit-after" content="'.$visit.'"> <meta http-equiv="Reply-to" content="'.$mail.'"> <meta http-equiv="Content-Language" content="'.$jezyk.'"> <meta name="ROBOTS" content="'.$roboty.'"> <meta name="author" content="'.$autor.'"> <link rel="stylesheet" href="images/BluePigment.css" type="text/css" /> <script type="text/javascript" charset="iso-8859-2" src="date.js"></script> </head>'; ?> <body> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 a zapisales mu rozszerzenie php zamiast html? : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Można się pośmiać fajnie czytając wasze wypociny. A strona w ogóle się waliduje? Bo może to jest błędem. Btw. nie kumam po co te zmienne i ten PHP, skoro to mozna gołym HTMLem zapisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Żeby było cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Html nie jest czytany w php? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 zeby skrypt byl przetworzony to jego plik musi miec rozszerzenie *.php a nie *.html bo inaczej zostanie potraktowany jak zwykly html i bedziesz widzial kod php na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Html nie jest czytany w php? Go learn how HTML works within PHP :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 http://www.seocentro.com/tools/search-engi...g-analyzer.html i on się dziwi że nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Kofel, angielskiego też pewnie nie potrafi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Strona sluzy do analizy seo. Moje pytanie bylo retoryczne. Nikt nie podal prawidlowej odpowiedzi. To sa fakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Słonko, my się z Tobą zabawiliśmy, każdy kto Cie zna nie będzie się wysilać nad jakąkolwiek odpowiedzią dla Ciebie :* tutaj jesteś traktowany jak zwykły troll, reszty domyśl się sam, Żuczku :> To są fakty I upier***ony stół! :D btw. banowanie Ciebie to byłby błąd, z racji że stracilibyśmy źródełko niezłej zabawy, jeśli rozumiesz o czym mówię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Ja to się dziwię, co on tu jeszcze robi, skoro każdy już wie kim na prawdę jest. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Szukałem w internecie. Nie wiele jest na ten temat. Mnóstwo sposobów, żaden nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 jeśli rozumiesz o czym mówię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Szukałem w internecie. Nie wiele jest na ten temat. Mnóstwo sposobów, żaden nie działa. Ty oczekujesz odpowiedzi, skoro sam nie wiesz o co pytasz, co jest często bez odpowiedzi (denne pytania?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Niech zgadnę, jako adres podajesz http://localhost/mojastrona/ ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 To nie prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi