Grela Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Więc znów jest serwer. Praktycznie serwer jest 12 h na dobę jeśli Grabarz nie zapomni włączyć. Chcesz dostać buildera? Musisz coś zbudować na guestmapie. Co do advbuildera moge dać jeśli zbudujesz coś ######stego :D. Admini: Ja, Grabarz Opy: maciej01 - griefowal, castro Na razie nie potrzebujemy opów. Chociaż by się przydało ale nikomu nie można ufać D:. SERWER JEST POLSKO ANGIELSKI WIĘC PROSZĘ O ZACHOWANIE RESPEKTU DLA OBCOKRAJOWCÓW KTORZY PRZYBĘDĄ NA SERWER. I do jasnej cholery NIE GRIEFOWAĆ A jak ktoś już tak zrobi to i tak się dowiem. W sumie regulamin jest na serwie wystarczy wpisać /rules. Mapy są takie(w nawiasach podano jaki trzeba mieć rank by budować/niszczyć): main(superop), guestmap(guest), freebuild(builder), city(builder), playground(operator) I nie, nie robimy map na życzenie. http://www.minecraft.net/play.jsp?server=2...c9d041447a53dab Go. PS. silnik to MCZall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 grabarz adminem? powodzenia z serwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Który to już serwer ? Jak długo serwer "pożyje" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 ludzie mimo bugów wolą już SMP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 kolejny przekombinowany serw do tego na guestmapie nie da się budować (jakiś przygłup otoczył respawn adminblockami) pała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 NIE GRIEFOWAĆ co to znaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Więc znów jest serwer. Praktycznie serwer jest 12 h na dobę jeśli Grabarz nie zapomni włączyć. Chcesz dostać buildera? Musisz coś zbudować na guestmapie. Co do advbuildera moge dać jeśli zbudujesz coś ######stego :D. Admini: Ja, Grabarz Opy: maciej01 - griefowal, castro Na razie nie potrzebujemy opów. Chociaż by się przydało ale nikomu nie można ufać D:. SERWER JEST POLSKO ANGIELSKI WIĘC PROSZĘ O ZACHOWANIE RESPEKTU DLA OBCOKRAJOWCÓW KTORZY PRZYBĘDĄ NA SERWER. I do jasnej cholery NIE GRIEFOWAĆ A jak ktoś już tak zrobi to i tak się dowiem. W sumie regulamin jest na serwie wystarczy wpisać /rules. Mapy są takie(w nawiasach podano jaki trzeba mieć rank by budować/niszczyć): main(superop), guestmap(guest), freebuild(builder), city(builder), playground(operator) I nie, nie robimy map na życzenie. http://www.minecraft.net/play.jsp?server=2...c9d041447a53dab Go. PS. silnik to MCZall Ale bagno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ale bagno. Ale co, nie chciałeś mi hostnąć serwera to znalazłem kogoś innego :sp_ike: Jaklub, naprawie to, teraz już wiem co powodowało że nie można było budować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ale co, nie chciałeś mi hostnąć serwera to znalazłem kogoś innego :sp_ike: Jaklub, naprawie to, teraz już wiem co powodowało że nie można było budować. Zapewne na domowym łączu z uploadem nie większym niż 512Kbps. ;S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 So what? Ale ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 So what? Ale ma. Spróbuj zagrać na takim serwerze jak będzie więcej graczy niż 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Napisałem do Kofla pm czy by mógł hostować serwa, zobaczymy co odpisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 bagno ić sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Akurat Bagna serwer koxił. Szkoda, że nie zdążyliście zagrać :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ja grałem, o ile to był ten no i mapa imponowała. Niestety za bardzo bo mój komp tego nie dźwigał i zaprzestałem gry w to w ogóle. BTW ktoś zalepił potem mój Pit of Death? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 A no tak, ty byłeś. Niestety dysk serwera padł, dopiero dziś Bagno miał coś z nim robić. Ale fajnie było, serw 24/7 na łączu symetrycznym 6 Mb... :D Do tego z moją modyfikacją kodu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Shocker, naprawilem HDD. Co do lacza, od tygodnia zamiast 6Mbps, mamy symetryczne 12Mbps. Czekaj, trzeba przywrocic baze serwera mc. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 O kurde! Teraz 12Mbps !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Wyobraź tera sobie ile on za to płaci :o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 O kurde! Teraz 12Mbps !!! Pointer @ *symetryczne* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 @Grela Ja nic :< W hong kongu - 1gb za 50 zł :< - tak kiedys bylo - czytałem w CHIP ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 @up: Z uploadem 10Mbps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Nom :P Ja chcę, żeby mój tata wziął 20mbps symetryczne, ale się pyta po co mi to :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Nom :P Ja chcę, żeby mój tata wziął 20mbps symetryczne, ale się pyta po co mi to :< Good luck. 800zł/miesiąc na krzyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 No właśnie mniej, o wiele mniej :/ Zresztą nie będę tego brał bo mi nie jest to do niczego potrzebne - chce serwa, biorę vps albo dedyk i nie muszę się martwić rachunkiem za prąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Nickolas mówiłeś coś, że masz serwa, tak? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Kiedy tak powiedziałem/napisałem ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Dzisiaj był serw włączony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 nie ma serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 nie ma serwa nawet tych dwóch tygodni nie pograli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi