bluks Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Tytuł: StarLine Gatunek: program game draw/edytor (jeżeli znacie lepsze sformułowanie proszę pisać) Opis: Jak chyba większość userów na tym forum w wieku szkolnym mam w szkole prace z Logo Mocją/Logo Imagine jednak jego wadą jest to że w wersji demo nie mam możliwość zapisu swojej pracy więc wszystko co zrobimy jest kasowane (Tak straciłem kilka szóstek), więc postanowiłem zrobić coś podobnego tylko że z pełnymi możliwościami programu za darmo i do tego dorzucę trochę własnej inwencji i cząstki GM dzięki czemu będzie można w nim robić gierki bo w prostym do zrozumienia kodzie po polsku z polską dokumentacją i jego szczególną zaletą będzie to że nie będzie trzeba za każdym razem kompilować gry aby ją sprawdzić a funkcje będą sprawdzane i dodawane w czasie rzeczywistym. Będzie też oś czasu na której będzie można pracować aby wszystko miało swoje miejsce w czasie a ustawianie obiektów będzie ala 3D tylko w 2D (obracanie obiektów przenoszenie, skalowanie bez skryptu itd.) Autorzy: Zespuł 3BlueX Programowanie: Zespuł 3BlueX Fabuła: Zespuł 3BlueX Grafika: Zespuł 3BlueX Muzyka: Zespuł 3BlueX + pomoc przy małych problemach z rejestrem TheMarcQ YXE (PsichiX) Makary155 Screeny: Okienko ładowania oczywiście do zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 za karzdym razem rzeczywistym. Będzie terz (obracanie objektów Hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluks Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Dzięki. Zara poprawię. (bo szybko pisałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 za duzo to tutaj nie pokazales wiec nie oceniam ;] a ten Zespuł 3BlueX to ty w trzech osobach czy ktos w realu tez maczal w tym palce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Jak się nie umie procedury do notatnika wkleić to tak się ma że się szósteczki traci. Jak jesteś za leniwy to jakieś 2 lata temu wyszła wersja Imagine Lite w której jest możliwość zapisu do pliku txt a potem wczytanie go albo jeśli w szkole jest pełna wersja wklejasz w wiersz i masz wszystkie procedury nie wiem jaki w tym problem. Ale cóż chce Ci się robić to rób chętnie zobaczę co Ci z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi