MXQ Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Mam taki problem że nie mogę zrobić dobrych "praw fizyki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 A dokładniej co chcesz zrobić bo jakoś nie skumałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 A dokładniej co chcesz zrobić bo jakoś nie skumałem? chodzi mu o fizykę ;). Skorzystaj z jakiegoś gotowego silnika jak np. gmphysics Po co się trudzić jak ktoś to zrobił za ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 podręcznik do fizyki ewentualnie gmphysics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 polecam gmc.yoyogames.com, tam jest bardzo dużo różnych silników :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Gmphysics jest przestarzały. http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=448115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ok, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Gmphysics jest przestarzały. czy ty właśnie obraziłeś psysia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 czy ty właśnie obraziłeś psysia? GMphysics to silnik fizyczny do GMa, nie mój ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 sory, pomyliłem to z innymi twoimi produktami XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi