kt1117 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 To znowu ja. Mam jeszcze jedno pytanie ale już nie związane z autorunem. A mianowicie - mam filmik o nazwie Spływ i chcę żeby się włączał po naciśnięciu na przycisk. Dałem na to kod: execute_file("Spływ") i pokazuje mi błąd że próbuje się odnieść do nie istniejącego pliku, a jak dam: execute_shell("Spływ",0) wyskakuje błąd: cannot execute Spływ .Co mam z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Musisz podać ścieżkę do tego pliku i plik musi być w .avi/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 a jak przerobić wma do avi.? EDIT: a czy jest jakiś sposób na odtworzenie pliku z tego samego folderu co program(bo chciałbym używać ten program jak menu do filmu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jakimś konwerterem zapewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 execute_shell powinno zadziałać. execute_file wywołuje jedynie kod gml w pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 zkonwertowałem to do .avi ale dalej wyskakują te same błędy dałem kod do left button: execute_shell("C:\Documents and Settings\abc\Pulpit\Nowy folder\kajaki.avi",0,) Edit:Przepraszam że zawracałem wam głowę ale popełniłem literówkę i te wszystkie błedy przez to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 w zakładce main2 masz show_video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Nie podawaj ścieżki bezwzględnej, tylko względną, wtedy będziesz mógł uruchomić na dowolnym kompie bez niespodzianek(oczywiście pomijam sprawę kodeków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi