Lollus Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ostatnio znalazłem komputer Amiga 500 i chciałem go przetestować. Niestety, nie mam monitora ani TV z euro złączem, a właśnie takie potrzebne jest aby podłączyć monitor. Czy są jakiejś przejściówki czy sposoby, aby podłączyć monitor do amigi ? Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 TV bez eurozłącza? Jak nie, to musisz mieć na pewno na chinche (RCA), więc kup sobie tylko przejściówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 no pewnie że ba, jaką masz amigę ? Możesz podłączyć przez zwykły kabelek antenowy (taki jak do pegasusa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Przez zwykły antenowy ci nie pójdzie, musisz mieć chinche (jak to powiedział już Kofel). Btw. amiga 500 czy 500+ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 @VaDeUrU Prawdopodobnie posiada 500 gdyś nie napisał plusa "+". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 moze trzeba zagraniczne zlacze z usa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 moze trzeba zagraniczne zlacze z usa No comment. http://allegro.pl/item1153447548_przejscio..._svhs_3088.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 no i co ci to da crackgm... jakie masz złącza, z ostatniego zdania wywnioskowałem że pod monitor chcesz podpiąć, w takim razie potrzebujesz kabel vga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/item1168389104_kabel_eur...jektor_itp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi