Dragon Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Po pierwsze chciałem napisać to w temacie o minecraft, ale się bałem że dostane warna za odświeżanie tematu, więc jak tej gry nie lubisz to ni pisz posta, ba, nawet nie oglądaj tematu :D. No więc, gry włączę muzykę w mc, obojętnie czy na stronie czy z kompa (mam hexa) to mi się ścina dźwięk co mnie bardzo denerwuje a właśnie lubię takie melodie :|. Znacie sposób by to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 tak!, przestań używać MC :) Najbardziej oczywiste jest zawsze najbardziej skuteczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Pieter od kiedy gry się używa? :P Dragon, jak tak ci zależy to znajdz pliki z grą i tam są te utwory które możesz se odpalić w winampie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Pieter od kiedy gry się używa? :P Dragon, jak tak ci zależy to znajdz pliki z grą i tam są te utwory które możesz se odpalić w winampie MC = multi-client... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 w temacie o Minecrafcie skrót MC przywodzi na myśl tylko jedno ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 to w minecrafcie jest muzyka? czyżby tylko dla wybranych (tj. kupujących)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 dla tych którzy nacisną ESC i wlaczą music na ON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Farkraj, ja w folderze WoM mam tylko cztery foldery (skin, lib, jarpuller, native) i w żadnych nie ma muzyki :(. EDIT Farkraj, a Ty masz mc alpha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 to nie graj w WoM tylko na stronie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Tak mam Alphe, ale alpha ma inny folder do zapisywania. Jak chcesz znaleźć pliki innych trybów to wchodzisz w: start->uruchom->wpisujesz %temp%/www.minecraft.net tam szukasz po folderach i w music są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Najlepszy sposób: wchodzisz w dokumenty i zaznaczasz opcję "pokaż ukryte foldery,pliki i dyski". Po tym wchodzisz do AppData>Roaming>.minecraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 podales mu folder na Alphe nab ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi