Piczer Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Czy ktoś mieszka w okolicach Warszawy i spotka się w ten piątek/sobotę/niedzielę? Będę ja i kofel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Będzie możliwość noclegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ja nocuję u cioci, więc nie mam z tym problemu, ale japan jesteś bardzo mile widziany na spotkaniu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 W stolicy na początku wakacji byłem, ale wybrałbym się raz jeszcze. Platyna - będziesz? : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Czemu by nie. Jestem na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 kurde, też bym pojechał <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Można by wbić na noc do mnie. Mam puste mieszkanie które staram się wynająć. Warunki są tam trochę plenerowe, bo jest kilka krzeseł i biurko. Nie ma łóżek. Japan, a będzie wrocławskie zioło? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jak mi dasz kawałek podłogi do spania może coś się znajdzie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Nie ma problemu. Nieokupowanej przez meble podłogi jest tam nadzwyczaj dużo :P Byle by mi nic nie zniszczyć, bo to ma być wynajmowane na cele biurowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Platyna ugotuje jakiegoś kota w sosie pomidorowym nie :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Oj nie. To tylko tak się mówi, ale nie są wcale takie dobre. Strasznie żylaste. No i wiesz jakie czasochłonne jest oskubanie takiego kota? Z sierścią się go nie je. I jeszcze upolować trzeba. Tyle z tym zachodu, że się nie opłaca dla takiego kawałka mięska. Wole dziewice i niemowlęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 No i wiesz jakie czasochłonne jest oskubanie takiego kota? Zapalniczka + dezodorant, czarny bracie, zapalniczka + dezodorant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zapalniczka + dezodorant, czarny bracie, zapalniczka + dezodorant. Tak, a potem czuć przy jedzeniu zapach spalonej sierści. Zresztą preferuję świeże mięsko na surowo. Bardziej krwiste. Już lepiej takiego kota po prostu ogolić. Nie jest to zbyt precyzyjne, ale da się zjeść :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Koreańczykom nie przeszkadza, nam też nie powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Psychix da Wam warna !!!!!!!!!!!!!! On koffa kotki i ma je profilu ,jak się dowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szparag Książęcy Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ja tez sie moge z wami spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 tyy, no kurde! jakby była miejscówka, to ja może i bym wpadł ; D tylko tak troszku kijowo samemu w pociągu taki kawał jechać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Mieszkam w pobliżu Wawy ale mam zapierpracowany cały weekend. Może innym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Możemy w kolejny weekend. Staram się Tymka namówić, a on w ten też nie może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 No i co z tym Meetingiem? Oświadczam, że 20 wyjeżdżam i wracam 25. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 dajcie fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Co za ludzie z was. Czemuście nie napisali kiedy w końcu się spotykacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Tylko Ty napisałeś że możesz, ale zresztą - Piczer w ostatniej chwili mi napisał, że może się wyrwać od ciotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Bo ja napisałem kiedy chcę się spotkać i tylko wtedy mogłem, a skoro wy chcieliście kiedy indziej, to nie chciałem wam nic zarzucać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a ja tak czy tak bym sie z wami nie zobaczyl :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a ja z toba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi