Pepsi Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Jaki są dobre darmowe antywiry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 comodo internet security Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 nie ma takiego pojęcia dobry darmowy antywir... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Nie ma takiego pojęcia jak dobry antywir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 mój komputer nie zna takiego słowa jak antywir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 a mój wir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 AVG Free oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Download Comodo Antivirus for Windows czy Download Comodo Internet Security for Windows ściągnać? I do czym się różnią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 kaspersky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 O to człowieku teraz pojechałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 tylko i wyłącznie avast !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 AVAST to najlepszy antywirus na świecie ever i zaden inny nie ma z nim szans!!!!1111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 AVAST to najlepszy antywirus na świecie ever i zaden inny nie ma z nim szans!!!!1111 od ciebie, żadnych plików nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 przeczytaj moje poprzednie posty a odnajdziesz cel mojego posta wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 AVG był dobry, ale po którejś aktualizacji zaczął blokować każde .exe, i znajdować nieistniejące wirusy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Mi tak nie robi :P . Co prawda, trochę blokuje pewno niesłusznie (np. Ancient Quest of Saqqarah czy THPS3 niecrackowane wykrywane jako wirusy), ale to da się ustawić gdzieś tam w opcjach wyjątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 przeczytaj moje poprzednie posty a odnajdziesz cel mojego posta wyżej mówiłem o tym ze nie masz antywira =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi