Pepsi Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Złapałem keyloggera co robić :(? Potrzebne mi kogoś gg co umie robić format na Windows 7 HP !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 zrób format Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ściągnij Avast antivirus :P Darmowe. Zrób "globalny skan dysków", jeśli to nie pomoże, szukaj innego antywira. @Farkraj OSZALAŁEŚ?????? Format z powodu głupiego keylogga?!?!?!?!?!??!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Here you go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 ja mam syf więc i tak by się przydał format, przy okazji on też mógłby zrobić. Ne czuł bym się samotny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ja robię w sobotę jak tylko brat wróci i pozabiera swoje pliki, więc sam nie jesteś ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 To najlepiej wywal twardziela i kup nowego... bo wirus wlazł. Albo spal kompa, żeby keylog nie uciekł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 A co mnie to interesuje. Napisał że nie wie jak sformatować kompa a nie jak poradzić sobie z keyloggerem. Może nadszedł czas na format, bo ma syf a keylogger tylko go w tym przekonaniu umocnił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Albo jest takim debilem, że posłuchał "dobrej rady wujka mroza" i chce zrobić formata TYLKO z tego powodu, że 1 osoba napisała, żeby tak zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 pewnie masz syf na kompie i tu cie boli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Hmm... nie mam syfu na kompie i nie boli mnie nic, oprócz łokcia. Format się nie opłaca, bo tracisz wszystkie dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 OMG format jeszcze nikomu nie zaszkodził... Po to mam 3 partycje, żebym formata mógł zrobić kiedy mi się tylko podoba. EDIT: @up LOLWUT niezłe bzdury ktoś ci wciska. Winde trzeba formatować i to jest nieuniknione, bo z czasem działa coraz wolniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 porządni piraci mają płyty :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Tak... zgrywasz dane na płytkę... wraz z wirusem. Bez antywira nic nie ma sensu robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 A, to tu cię boli. To uświadomię ci pewną rzecz - antywirus, który podałeś równoznaczny jest z nieposiadaniem antywirusa wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 potrzebuje kogoŚ gg BO MAM STAN ZAPISANY NA PRTYCJI i nie chce skasować czy co, bo nigdy tego nie robiłem a msuze mieć czysty komp dzis o 16.00... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Hahahaahaha! Cóż... nie jest to tylko moja opinia, że jest jednym z lepszych, jeli nie najlepszym antywirusem. Polecam CDA 07/2010. Używam go od... dawna i nigdy nie miałem problemu z wirusami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ściereczka i wycierasz obudowę komputera, może monitora. Gwarantuje 0 kurzu! EDIT: że jest jednym z lepszych, jeli nie najlepszym antywirusem śmiechłę mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Pochwal się, czego ty używasz... jeśli używasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 na CDA juz nie mozna polegać, porzuciłem ich od kiedy zaczeli pisać o konsolowcach. A że konsolowcom wszystko jedno to potem polecają Avasta.. fail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Tak... zgrywasz dane na płytkę... wraz z wirusem. Bez antywira nic nie ma sensu robić... Po co na płytkę, skoro możesz na drugą partycję przerzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 albo tak: otwierasz kompa, odłączasz twardy dysk, wypiepszasz go, kupujesz nowy, wkładasz, zamykasz kompa. nie... człowieku! nie umiesz przeskanować kompa?! Bierzesz avasta, skanujesz a on automatycznie usuwa keyloga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Lipca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 To zacznijcie dbać o komputery. Ja mojego NIGDY nie formatowałem. Do tego chodzi bez przerwy po 3-4 tygodnie i żyję. Bierzcie przykład. Co do formatowania Windowsa w HP, masz na pewno tryb odzyskiwania pod klawiszem F10, F2 lub którymś podobnym, pomiędzy starem testów POST a Bootem Windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 wystarczy że nie ściągacie "czitów" do mmorpgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi