ZyperPL Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 To dodaj nawet trudne i możliwość ominięcia np. 3 :) I tam gdzie wybierasz poziomy, to jakoś oznacz te które nie są odblokowane :P Ale to potem, jak skończysz grę :) Życzę powodzenie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 TYLKO 40 POZIOMÓW?! Przecież napisał że zrobi 40 poziomów do niedzieli a w finalnej wersji może być więcej. Zrób coś z tymi magnesikami które są porozrzucane na mapie. np. im więcej zbierzesz tym większa jest meta i łatwiej w nią wpaść albo np. za zebranie ogólnie 50 odblokuje się nowy specjalny poziom, który będzie długi z wieloma checkpointami i hardcore' owo trudny. A jak bierzesz 100 to jeszcze dłuższy i jeszcze bardziej hardcore' owy. Myślę że na więcej niż 2 specjalne poziomy czasu nie wystarczy skoro zamierzasz wysłać to na konkurs. Powiem szczerze że patrząc jakie gry zwyciężały w ostatnich edycjach ta gra ma duże szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Fajna gra, miałeś dobry pomysł. Rozwijaj ją, ulepsz grafikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Hej, mam do was pytanie. W związku z tym podpunktem, z tej strony: 10. All games must be tagged with Competition06, anything tagged incorrectly will not be considered. W jakim sensie gra musi być otagowana? W creditsach napisane powinno coś być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 oznaczona np. w captionie napis competition 06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Napisałeś np., a więc rodzaj i miejsce oznaczenia jest dowolne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 może być też np. logo gm z podpisem Competition 06 na poczatku, najlepiej by było jak najwiecej oznaczen. popatrz tez na gry z competition 05, jakie tam mieli oznaczenia. a czy ta gra jest zgodna z tematem competitiona ? ]:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Przy każdej grze na YYG pod "Game description:" jest napis "Tags:". Według mnie to właśnie tam powinno się oznaczać grę, że jest ona na konkurs. Raczej nie gdziekolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ukończyłem właśnie nową wersje, nie mam zbyt dużo czasu aby ją opisać ponieważ się śpieszę, ale będę wieczorem i uzupełnie posta. Mam nadzieję, że nie ma żadnych błędów, poziom bonusowy jest jeszcze nie skończony (lecz można go odblokować) więc proszę się nie denerwować :) Download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Dodaj takie cóś, że np. po przejściu jakiegośtam levelu dostajesz "sekretny kod, dzięki któremu przy każdej wersji nie trzeba będzie przechodzić od nowa. E: Nie chce mi się przechodzić... daj "sekretnego koda" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 :D Hej! Zenek! Słyszałem, że dziesiąty poziom ma ładną grafike! Daj koda na 10! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Cześć, wróciłem po dosyć długiej przerwie. Projekt wrzuciłem na yoyogames, jest to wersja finalna (może będą drobne zmiany/poprawki, w przyszłości nowe wersje jeżeli będę kontynuować projekt). A więc jeśli gra wam się spodobała to liczę na Wasze głosy (pozytywne ofc. :D). DOWNLOAD: NAJNOWSZA WERSJA ps. życzę miłego grania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Wyjaśnijcie mi gdzie wy widzicie oryginalność? Koleś skopiował pomysł mało znanej gry i już. Jego gra: Magnetic Joe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 biorąc pod uwagę jakie typy gier się najczesciej pojawiają to ta jest oryginalna. A to że powstała wcześniej inna dobra podobna gra to trudno. Ciezko jest wymyślic coś całkiem nowego, bądź może to byc juz nawet częsciowo niemożliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a ile jest wersji mario i tetrisa ? O.o No właśnie ;] Nowa wersja bardzo przyjemna lecz nie umiem przejść XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 a ile jest wersji mario i tetrisa ? O.o No właśnie ;] Nowa wersja bardzo przyjemna lecz nie umiem przejść XD klonów Mario i Tetrisa nie ocenia się za oryginalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 czemu dopiero teraz zobaczyłem tą grę? Ona jest super! Tylko aż prosi się o system checkpointów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Chyba na 8 czy tam 6 planszy przestałem grac (po 30 próbach). 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Witam, Was i przepraszam ze długo nie odpisywałem w temacie ale nie miałem zbyt dużo czasu (przygotowywania do poprawki). Widzę, że rozgorzała dyskusja na temat mojej gry, czy jest ona klonem magnetic joe. Prawdopodobnie was nie przekonam w żaden sposób, lecz chciałbym powiedzieć, że tak nie jest, cały projekt wymyśliłem i opracowałem sam (z kolegą). Dzięki za pozytywne oceny i komentarze, no i jeśli gra wam się spodobała to proszę was o oddanie na nią głosu. http://www.yoyogames.com/games/140515-magnetix Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zacząłem grillować tę grę (testować) i stwierdzam, ze się przypiekła świetnie. Zero spalenizny! Chrupiąca skórka! 5/5 To się nazywa grill. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi