Mcrash Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Tytuł: Z.O.N.A Gatunek: Top Down Shooter Opis: W roku 1986, straszliwa katastrofa spowodowała eksplozję elektrowni atomowej w Czarnobylu, setki radioaktywnego paliwa, Wydostały się po za reaktor dokonując szeregu mutacji u Ludzi i zwierząt. Teren w promieniu 30Km został otoczony Kordonem wojskowym , aby zapobiec wchodzenia do strefy. Po długim czasie pojawili się nieliczni śmiałkowie, zwani stalkerami, którzy wyruszali do Strefy. Gracz staje się jednym ze stalkerów przeszukujących Strefę. Rozgrywka w grze będzie czarpała z elementów strzelanek Top Down, oraz gier typu Surivival. Najważniejsze elementy gry: -Fabuła, -Free Expedition ( Swobodne zwiedzanie strefy), -Duża ilość broni, -interakcja z otoczeniem i charakterami, -Mutanty -Wojny z Bandytami Autorzy: Programowanie: Mcrash Fabuła: "Piknik na skraju drogi", film "Stalker", Seria gier "Stalker" Grafika: Mcrash Muzyka: Mcrash Screeny: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 wygląda fajnie, ale nie podobają mi się te ludziki z bronią trzymają ją strasznie dziwnie i wyglądają jak armia klonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Mogłeś to nazwać stalker 2d bo to to samo w fabule i we wszystkich innych aspektach oprócz wymiaru. Wygląda fajnie ale oklepane. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 nawet nawet zobaczymy :D po grafie 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Opis: W roku 1986, straszliwa katastrofa spowodowała eksplozję elektrowni atomowej w Chernobylu, setki radioaktywnego paliwa, elektrowni atomowej w Chernobylu Chernobylu ej jak coś robisz po Polsku, to rób wszystko... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 pewnie za długo grał w stalkera, co się dziwisz, tak tam właśnie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mcrash Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Drobna pomyłka naprawie ją. @LAW to chyba nie grzech... jeżeli uważasz mnie za ma niaka to dużo sie mylisz a w stalkera gram po rosyjsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 hmmm.. fajnie, ja też mam dubbing po rosyjsku a teksty po angielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Grafika fajna, ale te ludziki... i niech nie będę to "Wojny Klonów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 WTF? Krzyżówka człowieka z orangutanem? Skąd oni wzięli takie długie ręce :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Skąd oni wzięli takie długie ręce ohmy.gif Mutacja robi swoje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Jak wyżej, grafika postaci do wymiany. Reszta fajnie, masz zielone światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 pewnie za długo grał w stalkera, co się dziwisz, tak tam właśnie pisze Jest napisane. Ekhm co to samej fabuły faktycznie mocno przypomina Stalkera , wstrzymam się z oceną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 @UP: Ale ona ma przypominać raczej stalkera takie są założenia autora gry, wystarczy spojrzeć na fabułę która czerpię dużo z filmu i gry. A mi tam grafa ludków się podoba ale może to dlatego że sam bym lepszej nie narysował ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Ale czy ja napisałem , że to źle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 co to samej fabuły faktycznie mocno przypomina Stalkera Powiedziałeś że mocno przypomina czyli zwróciłeś się tak jakby to było złe PS. kropki i przecinki przyklejamy do poprzedniego wyrazu o tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 podoba mi się. fajnie, że coś się kręci, coś fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Czyżbyś dodał to coś "sygnaturkopodobne"? Na pierwszy rzut oka widać, że stalker po napisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 aha ja dopiero teraz zauważyłem że to coś to postacie myślałem na początku że to dym ale mniejsza o to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 a ja będę realistą i dam mu 2/5 żeby dalej się uczył i w końcu robił normalne gry, 2 bo pomysł nie jego a i tak grywalnść będzie zerowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 widze stalker 2d ... na razie zerżnąłes pomył, na razie nie oceniam zobacze jak zagram ;) musisz dodać coś innego niż jest w stalkerze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 musisz dodać coś innego niż jest w stalkerze ;) on nie ma takiego obowiązku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zapowiada się ciekawie. Fabuła ma poziom, jednak z ocena poczekam :) Powodzenia w projekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi