Hunter Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam, mam pytanie potrzebuje aby moja funkcja zwracała kilka wyników z funkcji. Moja funkcja wyciąga dane z bazy danych i dlatego jeśli jest kilka wyników to zwraca je wszystkie a nie tylko jeden. Jak to zrobić i jak używać. Prosze o pomoc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Proste, zwracaj obiekty albo tablice. Możesz jeszcze zamienić funkcję w iterator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Lipca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 $wynik=array(); while ($r = mysql_fetch_array($result)){ $wynik[] = $r; } return $wynik; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 dzieki gnysek, wszystko działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A dla mnie nie ma dzięki? :< Niewdzięcznicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Nie dałeś gotowego kodu, no sorry... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 pfff ups przepraszam Piczer :) dla Ciebie tez serdeczne Dziekuje :) pisalem w pośpiechu :) wybaczysz mi :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi