Axe128 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Tytuł: Mini Games Beta Demo Gatunek: Zręcznościowa Opis: Jest to zbiór różnych (trudnych) minigierek tworzonych przeze mnie.W wersji beta demo mamy dostępne tylko 3 minigry.Sorry za głupie screeny ale niechcący nie zapisałem projektu a przechodzenie z 1szej minigry do 3ciej trochę czasu by mi zajęło.Jest to moja pierwsza gra więc proszę o wyrozumiałe oceny i komentarze. Download: https://gmclan.org/up6712_4_Mini_Games.html Rozmiar pliku: 1044 KB Autorzy: Programowanie: Axe128 Fabuła: Axe128 Grafika: Axe128 I pliki które były dołączone do game makera Muzyka:Pliki dołączone do game makera Screeny: http://img688.imageshack.us/gal.php?g=screem2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 kosmiczna wielkość viewa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 sory,ale słabe,grafika też 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axe128 Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Sorry za ten view ale jestem początkującym i niezbyt wiem jak go ustawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Gra kurde ciężka jest nie wiem czy w ogóle da się przejść pierwszą mini gierkę. Co do screenów jak nie chce Ci się przechodzić to zmień kolejność room' ów w game makerze ten co jest na samej górze ładuje się pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Omg co za crap. Drugi dyzmek (sory, jeszcze gorzej). Pała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Gra fatalna oczywiście, na początku nawet nie widać bohatera, a po za tym nie da się jej przejść, bo te platformy ( czy co to jest ) są poustawiane na szybkiego. Zrób, żeby view się przesuwał razem z bohaterem, ułatw 1 planszę i zmień grafikę, czyli krótko mówiąc zmień całą grę. A jeśli jesteś początkujący korzystaj z FAQ. ( wystarczy poszukać.) https://gmclan.org/index.php?czytajart=7 10. Co zrobić, żeby ekran gry przesuwał się wraz z bohaterem? Otwieramy room i przechodzimy do zakładki 'Views'. Zaznaczamy 'Enable the use of Views' i 'Visible when room starts'. Następnie w ramce 'Object following' wybieramy obiekt, za którym ma podążać ekran. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axe128 Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Zrobiłem tak jak piszę Sasor ale głupio to wyglądało a postaci nie widać na początku dla tego że ustawiłem tryb w oknie (jak robiłem testy)i zapomniałem zmienić ale prawdopodobnie będę tworzył cos innego ale niewiadomo.Grę da się przejść bo ja przeszedłem 1szy i drugi a 3ci jak ktoś dojdzie nie jest dobrze dorobiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 ja PIER**** zmień wieva, bo u mnie na lapku nie widzę kulku(-nastu(-dziesięciu(-set))) pixeli i nie ma sposobu, żebym to przeszedł. Jak zmienisz wieva na normalnego, powiadom... może ściągnę... PAŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 sorrki ale gra do kitu... grafa też.. 1/5 a niech stracę miej te 2/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi