mallo Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Znacie witrynę JibJab? To fajna stronka w której do filmików i obrazków można wstawiać własne głowy. Nie potrzeba niczego oprócz obrazka w formacie PNG/JPG. Nawet rejestracja nie jest konieczna! Ten temat założyłem abyście tworzyli własne filmiki i je tu wrzucali. Oto mój filmik pt. Pani kontekstowa vs. Gorgon the destroyer!!! (Dramatyczna muzyczka) - http://sendables.jibjab.com/view/1YraPbi9BLPA566T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 JibJab stał się modny w Polsce w poprzednie wakacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 JibJab stał się modny w Polsce w poprzednie wakacje. I co z tego??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Założę się, że mallo przez komixxy poznał tą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Założę się że poznał ją przez serwis randkowy, podawała się za nową, nieodkrytą i fajną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Już dawno temu ktoś tam zrobił tańczącego Psichiksa (czy kogoś tam innego) i dał na GMCLAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 to były 4 osoby, psys, gnysek, borek i ranmus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Założę się, że mallo przez komixxy poznał tą stronę. Znałem już ją rok czy 2 lata temu Down i Down2: OMG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 ja tam byłem ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 on tam był ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi