pan123 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witam pracuję na gimpie zrobiłem już wszystkie bronie z ludkiem robiłem je sporo i się wkurzyłem a mianowicie dlatego że jak daje go game makera to jest trochę białego na broni tak jakbym coś na kartce narysował i niestarannie wyciął :( z resztą patrzcie tak jest na wszystkich broniach oprócz 1 :( co mam zrobić mam ustawione transparent spoko :( o co chodzi a takie coś :http://img690.imageshack.us/img690/3575/lo...lololololol.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgaduję że zapisałeś bronie w formacie JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 png obrazki są ale to jest cały obrazek bronie nie są osobno :( ktoś wie o co może chodzić ?? ps może na gimpie nie da się robić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Omg, po prostu masz kilka pixelów o innym - podobnym kolorze jak tło. Po prostu je usuń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 w lewym dolnym rogu daj kolor którego nie użyłeś w ogóle, gm wychwyci to jako tło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 problem rozwiązany :D od nowa zrobiłem wszystko na to wychodzi że gumka w gimpie to szajs :D nie warto jej używać bo właśnie takie coś się dzieje :D teraz brałem cofnij i jest git :D thx za zbędne mi odpowiedzi :D PS : gimp do pixel arta jest najlepszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi