Nikas Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 przecież 4chan to gówno, kradną tam śmiesznych ludzików z komixxów :/ samefag FUCK YEAH ( bo nie wiem co to hehe xD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 EJ ALE FORCZAN JEST PO ANGIELSKU GDZIE MAM ZMIENIC JENZYK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Nikas czy Korodzik? EJ ALE FORCZAN JEST PO ANGIELSKU GDZIE MAM ZMIENIC JENZYK? Z tyłu monitora powinieneś mieć przełącznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Nikas bo zadaje się z ćpunami, pali i pije i ogląda 4chana xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Japan, dodając xD do swojego posta odejmuję ci 10 punktów śmieszności. JP czy HWDP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 HWDP, bo nie jestem pedałem. sdarf czy pfkgkkg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 HWDP, bo nie jestem pedałem. sdarf czy pfkgkkg? Ale jesteś H***m w dolinie pedałów :3 - Tekst wzięty z komixxów :P pfkgkkg - bo, co to :3 pudelek.pl czy plotek.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Pudelek bo za każdym razem jak Cię widzę w tym przyciętym futerku, to mi się zbiera na sra*ie. Szybka odp. czy Odpoweidź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 szybka odpowiedź bo z niej teraz pisze. niewidoczny czy niedostępny (GG)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 @Darlix Potrafisz czytać pierwszy post ? Jak tak, to gratuluje : ) ------------ niewidoczny - bo nikt mnie nie widzi yee Skaner czy Kopiarka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 skaner bo można skanować i potem wydrukować :o Sygna czy avatar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 @Nickolas, no jakoś nie bardzo. Zorbiłem poprostu to co Ty zrobiłeś. Avatar, bo od sygny można dostać warna :D Ultimate 3D czy GMOgre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ogre bo U3D już nie robią GMCLAN czy YoYoGames? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 @Darlix To w końcu do cholery jasnej przeczytaj. PS: Zorbiłem ? --------- Gmclan, bo po polsku root czy user ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Dobrze wiedzieć że wolisz stronę internetową niż firmę :) root bo fajnie brzmi. onet czy interia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Dobrze wiedzieć że wolisz stronę internetową niż firmę :) yoyogames to też strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Dobrze wiedzieć że wolisz stronę internetową niż firmę :) root bo fajnie brzmi. onet czy interia? I już było xD Firefox czy Konqueror ? Firma to JP :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 No dobra, jako iż ten mój temat ma już kilka miesięcy postanowiłem go odświeżyć i "rozruszać" (w dobrym znaczeniu tego słowa) forum :P Mam nadzieję, że będzie nam miło : D A więc zaczynam: MSI czy SONY ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 MSI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Myślałem, że będzie lepiej : (( PRZED NAPISANIEM PRZYKŁADU PRZECZYTAJ TEN POST !! A jako iż posty w Valhalli się nie liczą, to w ramach nudy postanowiłem stworzyć ten o to temat ;) Tylko coś mi po głowie chodzi, że był już taki temat, ale co tam, zrobimy nowy. Mam nadzieje, że wiesz na czym polega zabawa X czy Y. A dla tych co nie wiedzą, krótki poradnik: - Jedna osoba pisze: Allegro CZY Ebay? - A druga osoba musi wybrać jedno słowo z powyższych i napisać dlaczego to wybrała np.: Allegro, bo ma więcej "aukcji" - I potem ta sama osoba, która odpowiadała pisze kolejny przykład. I bardzo proszę, żeby posty dotyczyły zabawy, wszelkie inne "offtopicowe" posty będą raportowane ;) Dalej informuję, TRZYMAJMY się tematu! Gdy nie wiemy jakiegoś terminu, to NIE pytamy się w tym temacie. I nie powtarzamy pytań! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi