Nickolas Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 PRZED NAPISANIEM PRZYKŁADU PRZECZYTAJ TEN POST !! Assinass, tyłek w tyłek i pozwól kwitnąć zabawom forumowym. Właśnie... im więcej takich tematów, tym więcej dzieje się na forum :) A jako iż posty w Valhalli się nie liczą, to w ramach nudy postanowiłem stworzyć ten o to temat ;) Tylko coś mi po głowie chodzi, że był już taki temat, ale co tam, zrobimy nowy. Mam nadzieje, że wiesz na czym polega zabawa X czy Y. A dla tych co nie wiedzą, krótki poradnik: - Jedna osoba pisze: Allegro CZY Ebay? - A druga osoba musi wybrać jedno słowo z powyższych i napisać dlaczego to wybrała np.: Allegro, bo ma więcej "aukcji" - I potem ta sama osoba, która odpowiadała pisze kolejny przykład. I bardzo proszę, żeby posty dotyczyły zabawy, wszelkie inne "offtopicowe" posty będą raportowane ;) Dalej informuję, TRZYMAJMY się tematu! Gdy nie wiemy jakiegoś terminu, to NIE pytamy się w tym temacie. I nie powtarzamy pytań! PISAĆ sensowne przykłady, a nie taki jak ten!: Mars bo sraM Picie w szczawnicy czy szczanie w piwnicy ? Czy taki: Jesteś mrówką i jesz wosk czy woskiem i jesz mrówki? Kto układał takie "zdanie" i przykład ? :sleep1: zamknijcie mordy czy won z forum? lalala? :sleep1: piernik Tymon czy łoś? YXE vs Borek kto wygra ustawkę YXE czy Ranmus? Koniec żartów !!! Nie piszemy czegoś takiego. Heja ! 10 strona ! :D Podsumujmy kto najwiecej zadal pytania i odpowiedzi: Fajny podium co nie ? :D Aczkolwiek troche sie boje, ze zle policzylem posty :F Dziekuje wszystkim, ktorzy sie przyczynili do powstania tak "duzego" tematu, mam nadzieje ze bedzie sie on owocnie rozwijac ;) I tych zlych co robia offtopy i nie czytaja pierwszy post - Pablo-GM :3 Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam ;) PS: Przepraszam za bledy ortograficzne ;) --------------------------- | A więc zaczynamy | | Tymon czy Borek? | --------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 bądź łąskaw i daj materiał do opisu tej zabawy, bo mam nadzieję że.. i tu się domyślamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ok, może zrozumiecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Tymek bo robi zayebiste kanapki. Windows czy Mac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 mac bo donald piwo czy cukierki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 cukierki bo nie pije alkoholu Internet czy telewizja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 internet bo redtube zawieszenie konta czy ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 internet, bo telewizja ogłupia ban, czasy drugiej szansy sie skonczyly. Gadu czy inne komunikatory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 inne komunikatory, bo gg sux. AQQ ma GG i jabbera. C++ czy GML? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 inne komunikatory, C++ czy GML? C++ bo GML znam. Ruda czy Blondi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 C++ Ruda czy Blondi? Ruda lepsza, nie podobają mi się blondynki ;s Komputer czy dziewczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Dziewczyna, komputer nie zadowoli :D Poligamia czy monogamia? (nom kozaki, ciekawe co powiecie :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Monogamia. Lubię mieć na wyłączność. Rozmowa telefoniczna czy face to face? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Dziewczyna bo jestem p.. ekhem. książka czy film ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 A jako iż posty w Valhalli się nie liczą, to w ramach nudy postanowiłem stworzyć ten o to temat ;) Mam nadzieje, że wiecie na czym polega zabawa X czy Y. Tylko coś mi po głowie chodzi, że był już taki temat, ale co tam, zrobimy nowy ;) I bardzo proszę, żeby posty dotyczyły zabawy, wszelkie inne "offtopicowe" posty będą raportowane ;) No może napisze, oto przykład: - Jedna osoba pisze: Allegro CZY Ebay? - A druga osoba musi wybrać jedno słowo z powyższych i napisać dlaczego to wybrała np.: Allegro, bo ma więcej "aukcji" - I w tedy ta sama osoba, która odpowiadała pisze kolejny przykład. A więc zaczynamy. Tymon czy Borek ;) NIE MA TAKIEGO SŁOWA JAK "TEDY" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Dziewczyna bo jestem p.. ekhem. książka czy film ? Wiadomo - film bo nie trzeba czytać nudnych książek. GM8, czy GM6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 GM8, czy GM6? GM8, piraci ja ci dam "nudne książki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Rozmowa telefoniczna czy face to face telefoniczna... i'm your father. nk czy fotka ? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Rozmowa telefoniczna czy face to face? Face to face. Nienawidze gadać przez telefon. Już prędzej przez komnikator. Ale i tak F2F. GM8, czy GM6? GM6. A bo tak. nk czy fotka nk, bo fotki nie mam Umyłem się dzisiaj czy nie umyłem się dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 nk jeszcze nie umyłem luol Ręka czy Niemki ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Niemki, lepsze coś niż nic. Lewą czy prawą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Niemki, lepsze coś niż nic. Lewą czy prawą ? widzę podtekst, więc dam lewą. za dużo stron dla głupich gimnazjalistów się naoglądałem (czytaj: demotywatory.pl) pepsi czy cola [łał, ale jestem oryginalny] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Zdecydowanie prawą. Bez czy z ? E lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 nie umyles :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 z,bo z komputerem lepiej :rolleyes: gejmclan czy gmclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 pepsi bo niebieska Windows czy linux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 gmclan Windows CTRL czy ALT ? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 gmclan Windows CTRL czy ALT ? ;d Backspace : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 delete i mamy trójkącik :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 CTRL Pablo czy Kuba - GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi