Garry692 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Tytuł: AsteoperozaGatunek: strzelanieOpis: Gdy Alfred przechadzał się ulicą z nieba spadło nagle przeciwatomowe działo i drzwi się otworzyło na ościeŻ, nie bał się on, gdyż miał w zapasie kilka granatów toteż grzbietnął do środka czym prędzej, aż się kurzyło, gdy położył wierzchy swych dłoni na drążkach do celowania lufą toteż z pomiędzy tłumy zaczęły wybiegać w jego kierunku wredne bestie chcąc uderzyć swym ciałem o ścianę działa, musiał on w tym starciu uważnie nie celować w biegających tu i ówdzie cywili, aka. bydło, Z tej walki nie ujdzie żywy ale postara się zabrać trupów jak najwięcej ze tobą Opinie z zagranicznych oraz wgranicznych serwisów:"Its not a game, its a miracle!"DeTimes"Koleś, który wymyślił tę grę musiał być geniuszem!"DVD-Action"????? ??????? ????"?????? ???????????? ???Download: HIRRozmiar pliku: sporawo, bo aż 1054KBAutorzy:Programowanie: Bolesław Brama to nie był, lecz ANtYFabuła: tutaj tychże sama osobistośćGrafika: a tu z kolei nowość, bo ANtYMuzyka: ja, jak widać nieźle wyszła Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Bardzo dobrze "sprzedałeś" tą grę :P Zaintrygowałeś mnie do ściągnięcia jej :D Generalnie, już masz min. 4/5 za zawartość tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 To wstawi ktoś to 5/5, skoro 6 osób ściągnęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 fajnie to wszystko narysowałeś :P ,wwwieklie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Aj lajk it. Wery macz. Ju hew fajw from mi :) BIG FAJW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 niezła wciągająca masz 5 !!!!!!! najlepszy rekord 68 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Muzyka najlepsza. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 niezła wciągająca masz 5 !!!!!!! najlepszy rekord 68 :D Eee, to ja raz przyfarciłem na 121 sekund :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Grafika nawet może być, ale dźwięku tu żadnego nie słyszę. Ogólnie gra mnie nie wciąga, dlatego dam ocenę 2, gdyby nie grafa to byłoby 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Dobre :D Grafika świetna, pasuje tutaj, szkoda że nie ma dźwięku, tak to jest 4/5. Btw. Za pierwszym razem miałem 475 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi