IamTheLaw Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Szukam dźwięku takiego jak powstaje przy uderzeniu pięścią np w czyjąś mordę i dźwięku "gulnięcia" jakimś napojem np piwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 O kurde... cośtam kiedyś miałem podobnego chyba na dysku. Poszukam, choć raczej wykasowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 To masz czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Niestety, wykasowałem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Uderz kolegę w mordę i nagraj dźwięk tylko nie wiem czy kolega się nie zgniewa :jezor: http://coweb.cc.gatech.edu/cs1315/uploads/5579/fighting.WAV coś takiego znalazłem na findsounds.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 w Little Fighter 2 znajdziesz dźwięk uderzenia i łyknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Uderz kolegę w mordę i nagraj dźwięk tylko nie wiem czy kolega się nie zgniewa :jezor: Mała uwaga techniczna (pomijając już żartobliwy ton wypowiedzi i przechodząc na serio). Nagrywanie tego typu dźwięków (zwłaszcza w warunkach domowych) okaże się słabym rozwiązaniem, gdyż uzyskany efekt będzie raczej płaski i raczej mało efektowny, a dodając do tego jeszcze zdenerwowanie kolegi... :) To samo dotyczy zresztą innych efektów dźwiękowych - chyba najbardziej broni palnej. Oczywiście nagraną próbkę można poddać filtrom, korekcjom graficznym i innym takim cudom, ale na ogół trzeba wiedzieć, co się robi i do czego się dąży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi