zelman Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Machnąłem takie logo (nie wiem, czy fajne... wy oceńcie): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 logo bardzo pasuje do takiej grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Jest za duże i ogień za bardzo zasłania litery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 juz zaczynamy tworzyć komix, mamy wstępny szkic, możecie zobaczyć na forum i ZAPROPONOWAĆ JAKIŚ POMYSŁ ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Świetne logo, może cie zatrudnią w Blizardzie, żebyś dla nich cisnął, taki talent nie może się zmarnować. Nadal nie kumasz, jak konceptownik ma już wstępny szkic to po co ci wstępny grafik, nie wymyślaj bezsensownych rzeczy. Starczy konceptownik i grafik, jeden z nich wrzuca komiksy i bez wydziwiania może coś się udać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ale czemu akurat komixxy.pl chcecie podbijać? Przecie ta strona to straszliwy kał od czasów, gdy zamiast pod stopklatki z filmów wstawiać teksty, zaczęli masowo wrzucać stare obrazki z 4chana. Żeby tam być na głównej nie trzeba nawet mieć żadnego dobrego, śmiesznego pomysłu. Wystarczy że do komiksu byle gdzie walniesz coolface, cereal guya czy ragemana i już jesteś na głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 @Marmot Popieram, wtedy była beka. Teraz niby są fajne komixxy ale nie śmieszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 jeżeli chodzi o te komixy to ja będę pisać pomysły itp,w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 to na jakiej innej stronie rozpowszechnić komiksy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 załóżcie swoją jak przeminęło z bombami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 szukamy pilnie grafika bo już mamy pomysł i wstępny szkic... Więcej informacji na naszym forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 :D Fajne. Rób więcej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Raczej nie zrobię, ale przynajmniej nie potrzebuję do tego rysownika, scenarzysty, działu marketingu, pani podającej kawę i komixxxów.pl : / Żal ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Jeśli to ci pomoże, mogę robić za panią podającą kawę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 W takim razie masz angaż, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 komixxy to kupa w dodatku robione przez 12 latków, elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 dobra.... dupa.... pomysłodawca i grafik wystarczy.... kurde... XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Jak chcecie to znam paru ludzi którzy mają pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 wyśli na PW ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Mogę Ci dać do nich kontakty najwyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 z takimi obrazkami do komiksów http://a.imageshack.us/img441/5619/komikst.jpg to darujcie sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 wyśli na PW ;) Ludzi nie da się wysłać przez PW :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 KONTAKTY DO NICH ćmoku jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Myślisz, że nie wiem? :huh: <_< <_< <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 @iamlaw Umiesz Czytać ?! To jest SZKIC POCZĄTKOWY ZROBIONY W 5-10 MIN OŁÓWKIEM I ZESKANOWANY . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 mimo iż jest początkowy, to po cieniowaniu i dodaniu kolorów nadal będzie guwno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Ja mogę robić komiksy w 3d. Ale potrzebuję trochę czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Pomysły: Klient: Poproszę kwas dysoksyrybonukleinowy w butelce. Kasjerka: Przepraszam, w czym? ARE YOU FUCKING KIDDING ME? później dodam more jak mi sie przypomna Wersja beta: Syn siedzi przy kompie, mama w przedpokoju jest. Mama: Maciek idę do sklepu kupić ci coś? Maciek: Petibery mi kup! Mama: Dobrze Mama wraca ze sklepu. Mama: Masz synek. WWEEEEE Przerobiony obrazek z napisem: PetiBiebery FFFUUUUU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Żal, nie śmieszne w ogóle. Jak coś róbcie róbcie to porządnie jak np wojziu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi