mrozik Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Gatunek : Rpg Grafika - Testowa oraz moje wypociny Skrypty - en_6280 Muzyka - brak Fabula - jest w trakcie pisania Forum projektu - http://mmorpgproject.mojeforum.net/index.php Screeny: Menu Gry : Kolizja : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Troche za mało jak na zapowiedź nie sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Sądze iż jest zbyt krótka , może jeszcze cos uzupełnie jak bede miał pomysł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Tak jakoś bardzo ubogo. Dorób więcej i wtedy daj zapowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Oceniając menu, STRAT - z dużych liter, OPCJE - z dużych liter a Koniec - z dużej litery, troszkę to dziwnie wygląda i jeszcze do tego napisane na czarnym tle, czyli skądś skopiowane(?). A gra to , trawa i gostek z kamykiem , fajnie. Bez oceny i może coś więcej zrób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Po screenach nic z tej gierki nie wyczytuję. Daj demo wtedy pogadamy :) Życzę powodzenia, Pzdr, Moe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Noo... chyba trochę za wcześnie wyskoczyłeś z tą zapowiedzią jak jakbym miał pisać zapowiedź to bym się lepiej przygotował Napisałbym na czym będzie polegać mniej więcej fabuła i rozgrywka to w końcu jest MMORPG czy samo RPG bo gatunek pisze RPG, a w nazwie jest Online. ja w końcu nie wiem dlatego jak ostatni noob dam 1... żarcik noobem nie jestem. E. chociażby to mogliście dać w opisie FWO - Rozbudowane polskie MMORPG w 2D. Ta gra pisana jest w C++ [allegro] Liczne zadania oraz grupowe rajdy/wypady nadają specyficzny smak, co gwarantuje pewną i doskonałą zabawę! To od Ciebie zależy jak będzie wyglądać świat. -Możliwość wydobywania minerałów! -Unikalne profesje, dzięki którym będziesz musiał zadbać o własnego surowce oraz zdobyć stałych klientów! -Pet system będzie mozna posiadać zwierzaka ! To wszystko będzie na wyciągnięcie ręki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Mnie zachwyciły ten niebieski i czerwony pasek. Już kocham tą grę, nie mogę doczekać się pełnej wersji. Poza tym, kamień (czy jakoś tak) jest WSPANIAŁY!!!!! Za niego dostajesz +1 do mojej oceny gry. Napis "mrozik" nad postacią też mi się podoba, więc dostaniesz kolejne +1. Za paski, +2, bo są 2 ładne paski. Jeszcze 1 za menu, i wyszło 5/5. Już jestem największym fanem twojej gry, dwaj szybko pełną wersję, bo NIE WYTRZYMAM!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Dopiero zauwazylem ze jak robilem napisy do menu to w ,,Koniec" napisalem inaczej niz wszedzie ;) ale rozmawialem przed chwileczką z grafikiem to mowil ze postara sie cos lepszego niz ja narysowac hehe :D dzieki za te dobre komentarze ale za te złe tez dziekuje ;) teraz bedzie przestój, za jakies pare dni pokaze ss z kolejnymi postępami , po kroczku i sie zrobi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 "przestuj".... no to masz nieźle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Dopiero zauwazylem ze jak robilem napisy do menu to w ,,Koniec" napisalem inaczej niz wszedzie ;) ale rozmawialem przed chwileczką z grafikiem to mowil ze postara sie cos lepszego niz ja narysowac hehe :D dzieki za te dobre komentarze ale za te złe tez dziekuje ;) teraz bedzie przestój, za jakies pare dni pokaze ss z kolejnymi postępami , po kroczku i sie zrobi ;) Grafika - Mrozik(ja) hmm? W końcu tyle już jest zrobione, że należy wam się teraz chwila odpoczynku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 fajna grafika ale niestety "Fabula - jest w trakcie pisania" więc ja chce grę a ni9e grafikę więc nie dam oceny :D ale po grafice 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 PO JAKIEJ GRAFICE?!?!?!?!?!?!??!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 fajna grafika ale niestety "Fabula - jest w trakcie pisania" więc ja chce grę a ni9e grafikę więc nie dam oceny :D ale po grafice 4/5 Mówisz o postaci, która wygląda jak zrpiowana z jakiejś gierki na gameboy advanca, kamieniu rysowanym w innym stylu i przepięknych buttonach w menu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 jezu to jest poczatek a co world trade center to tez w godzine zrobili ? ;> ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 jezu to jest poczatek a co world trade center to tez w godzine zrobili ? ;> ... Tyle, że wtc zbudowali, a tego nie skończycie na 100% Chwalili się wtc zanim jeszcze w ogóle mieli skończony projekt chociaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Dobra wez skoncz bo żałosny jesteś nie podoba sie projekt to won. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Dobra wez skoncz bo żałosny jesteś nie podoba sie projekt to won. aż mi się przykro zrobiło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 To tak, jakby zaprosić ludzi do centrum handlowego, żeby się pochwalić, jaki piękny dołek pod fundamenty wykopali :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi