Arekadiusz Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Teraz co chwile pokazuje mi sie komunikat: Critical hard disk temperature-55 stopni. Wiem to znaczy że przekroczona temperatura dysku. @zelman: No i co z tego?? Znalazłem tutorial narysowałem se i mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Nic, nic. Spoko, ja też tam się uczę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 łał :o nie wiedziałem !! ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 jak jest czerwony termometr to znaczy że jest za duża temperatura dysku OMG 55 stopni pisz w zamrażarce lepiej szybko przeczyść kompa lub daj do serwisu, jak inni pisali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 W tej chwili mam 58 stopni :crying: . EDIT: Ide się przesiąśc na drugi komputer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axe128 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Hehe temperatura mojej płyty głównej to 104 C także jestem Hardkorem nic mi się z kompem nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 wyłącz kompa JUŻ masz jakiś wiatraczek w domu? kurde, mój dysk też się zaczyna grzać ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ROZKREC GO, ODDAJ DO SERWISU ;O moj drugi laptop od pół roku ma 64C i nic sie nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ROZKREC GO, ODDAJ DO SERWISU ;O moj drugi laptop od pół roku ma 64C i nic sie nie dzieje. jak rozkreci to straci gwarancje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 jest druga mozliwosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 @wikku9 wyłączyłem teraz pisze z drugiego kompa. Nie nie mam żadnego wiatraczka.A wynik tego testu napisze później jak się laptop schłodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Dla laptopów 75 stopni podczas grania to nie critical. Hehe temperatura mojej płyty głównej to 104 C także jestem Hardkorem nic mi się z kompem nie dzieje. to jest critical :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 DAJ DO SERWISU, NIC NIE zapłacisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 @mipo57 Jesteś pewien? Bo mi się jakoś nie wydaje :o @Nickolas jak to nic nie zapłace?? Nie ma nic za darmo na tym świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 To idź i się zapytaj, czy na gwarancję zrobią. Z lapkiem nie ma problemu, bo bierzesz w torbę i idziesz. Gorzej byłoby ze stacjonarnym. Spróbować zawsze warto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 jest wysoka ale bez przesady. Chyba że podczas przeglądania internetu itp. a nie podczas grania. W tedy jest niedobrze Gorzej byłoby ze stacjonarnym Bierzesz pod pachę i idziesz. Przecież monitora, klawiatury itp. brać nie musisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 serwis, gwarancja, ja nie płaciłem a gdy zepsuł mi sie dysk to wymienili na nowy i dali mi nawet wieksza pojemnosc dysku ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Czyszczenie komputera podlega pod gwarancje :blink: :blink: ?? Mi dysk też wymieniali ale czyszczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Poczytaj gwarancję... albo zrób spacer :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Jeżeli miałbym teraz iść do sklepu gdzie kupiłem ten komputer to już wole do końca wakacji nie używać komputera. <_< W taki upał ja nigdzie nie wychodze. Jakiej firmy masz ten komputer co go oddawałeś do czyszczenia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 a skąd wiesz co sie stało a tak w ogolę to przed oddaniem do serwisu laptopa, to go rozkręciłem CAŁEGO, [klawiature wymienialem] i gdy oddałem do serwisu to 'nie dowiedzieli się ze rozkręcałem go ;o i za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 A więc dobra wiadomość - niedługo ma padać (w ciągu kilku najbliższych dni), więc się troszkę (może) ochłodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 @Nickolas Jakiej firmy masz ten komputer?? Ja narazie o serwisie nie myśle. Jak skończą się te upały a temperatura nadal będzie taka sama to wtedy pójdę z tym do serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Toshiba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 No to dołącz do mnie. Ja też mam Toshibe :D . Jaki masz model? Ja mam tak: Toshiba Satellite A300-1EH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 L300D są różne L300D, ale to jest ten z karta graficzna ATI X1250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 A w jakim serwisie go czyściłeś za darmo i w jakiej miejscowości? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 sam go rozebrałem i czyściłem. oni mi za darmo wymienili dysk, touchpad, wiatraczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Aha. No OK narazie poczekam aż skończą się upały i wtedy sprawdze temperature i zobacze. A i dam wam wynik jak zrobię ten test o którym mówił wikku9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 wieczorem lub w nocy możesz sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi