LolikZabijaka Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Cześc, chciałem se dziś zrzucic zdjęcia z wczorajszej imprezki (robiłem komórką) Więc przełożyłem kartę pamięci (mocro SD 2gb) do telefonu w którym mam kabel USB i skopiowałem cały folder ze zdjęciami na dysk. Kiedy włożyłem kartę z powrotem nagle zniknęły z niej wszystkie dane poza jedną piosenką, którą mi kumpel wysłał przez bluta. We właściwościach nadal pisze, że karta zajmuje 1,1 GB więc co się stało z tym wszystkim, da się to jakoś odzyskac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Cześc, chciałem se dziś zrzucic zdjęcia z wczorajszej imprezki (robiłem komórką) Więc przełożyłem kartę pamięci (mocro SD 2gb) do telefonu w którym mam kabel USB i skopiowałem cały folder ze zdjęciami na dysk. Kiedy włożyłem kartę z powrotem nagle zniknęły z niej wszystkie dane poza jedną piosenką, którą mi kumpel wysłał przez bluta. We właściwościach nadal pisze, że karta zajmuje 1,1 GB więc co się stało z tym wszystkim, da się to jakoś odzyskac ? sprawdź na innym urządzeniu, ewentualnie czy nie jest brudna lub coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 może się ukryły, włącz w eksploratorze opcję aby wyświetlało ukryte pliki i foldery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 nic nie dało, mimo tego że nie wyświetla żadnych plików karta jest częściowo zapełniona, udało mi się odzyskać część plików więc jest git (użyłem jakiegoś programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Też tak niedawno miałem, prezentacja wysokich napięć, no dobra to porobię zdjęcia, no jak pykła iskra to nagle wyłączył mi się aparat, tapeta wróciła do domyślnej no i wystraszyłem się, że mi pokasowało bo nic nie było w menedżerze plików ale jak wszedłem w inf o fonie to pokazało, że jest zapełniona. Z tego co pamiętam to po ponownym włączeniu wszystko wróciło do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Spróbuj programem Recuva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi