CTRL Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Post został usunięty przez autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 ukatrupię cię za "pieska" :< a flatgrass to flatgrass, tylko na środku macie duży hotel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Ja robiłem Pipboya bęcku. W "swojej" krainie się nie łapiesz. EDIT: A mario Traker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Ja nie potrafie się połączyć nawet jak jestem zalogowany : ] A szkoda bo chciałbym pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Post został usunięty przez autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 CZEMU ZNISZCZYŁEŚ MOJEGO KUTASA?! ja zrobiłem mario <_< Yoda też moj BTW. wiesz że tylko ty używasz tych popi***olonych jednostek i nazw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Nie mogę przenieść się do innych światów I jakie Hurkele? Coś chyba nie wyszło z tym servem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Nie mogę przenieść się do innych światów I jakie Hurkele? Coś chyba nie wyszło z tym servem hurkele to wymysł controla. do innych roomów przenosisz się tak /goto main /goto natural /goto flatgrass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Sześciany kwadratowe xd Dla odmiany dajmy stożki prostokątne albo kwadraty sześcienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 makary, zapomniałeś o prostopadłościanach trójkrzywosiedmiokątnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Post został usunięty przez autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Sonic - jaklub ... Piesek - jaklub ... ?Sonicowa? - Jaklub TAKE THIS http://en.wikipedia.org/wiki/Miles_%22Tails%22_Prower http://en.wikipedia.org/wiki/Knuckles_the_Echidna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Kultury trochę. Jestem dobrym shakiem, dlatego nie obciążyłem Cię karą. ten męski członek wraz z jądrami podczas erekcji naprawdę psuł krajobraz. Hmmm. Nie komentujcie c2, bo to inny świat. Nabijacie w Valhalli posty :| Hurkele to nasza waluta. zgłoś się Farkraj na PM, to ci objawię gdzie są portale. jesteś debil normalnie, w valhalli nie liczy postów <_< BTW. dreamland to nazwa wymyślona przez knarena(gmcliker), którą bezprawnie sobie przywłaszczyłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 jesteś debil normalnie, w valhalli nie liczy postów <_< BTW. dreamland to nazwa wymyślona przez knarena(gmcliker), którą bezprawnie sobie przywłaszczyłeś... co do nabijania, ta notka zniknęła parę lat temu, a jeśli jeszcze gdzieś jest, ja o tym nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Post został usunięty przez autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 piesek to piesek, a to jest sonicówna! a o Master Chiefie powiemy "Halo to Halo" i o Samus "Metroid to Metroid". poza tym "owa" nie równa się "ówna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 lol co to ma być, usunięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Jeżeli ten temat jest "usunięty" to może zamkniej go, by inni nie mogli spamować lub wyslij PW do administracji by go usuneli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 CTRL ZGRIFOWAŁ SERWER, ZBANOWAĆ GO!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 CTRL ZGRIFOWAŁ SERWER, ZBANOWAĆ GO!!!!! A może to ty go zgrifowałeś (cokolwiek to znaczy) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Polecam zbanować Ctrl na serwerze Kofla. Zakładam, że to on, gdyż sama mapa na serwerze (flatgrass) została zgriefowana. Bez obrazy CTRL ale tak wnioskuję z twojego zachowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Polecam zbanować Ctrl na serwerze Kofla. Zakładam, że to on, gdyż sama mapa na serwerze (flatgrass) została zgriefowana. Bez obrazy CTRL ale tak wnioskuję z twojego zachowania. dowodów nie macie że to akurat on, poza tym Przeżywacie jakby coś poważnego się stało, przecież są backupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja nie hostuję servera więc o łatwych i szybkich backupach i restartach nie ma mowy. z 24/7 jest inaczej niż z serwem na gui pod stałą obserwacją I ja najchętniej zmieniłbym software na iCrafta nie wiem co kofel na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja nie hostuję servera więc o łatwych i szybkich backupach i restartach nie ma mowy. z 24/7 jest inaczej niż z serwem na gui pod stałą obserwacją I ja najchętniej zmieniłbym software na iCrafta nie wiem co kofel na to Chcesz mi powiedzieć że jako admin nie możesz użyć komendy /restore <backup number> no to lipa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 gdyby mógł ominąć are you already logged in to były by jakieś szanse... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 gdyby mógł ominąć are you already logged in to były by jakieś szanse... i po kłopocie widocznie op też jej może użyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 bym własną kraine niszczył? moze zamek tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Hmm, sry ale jesteś grieferem więc podejrzenia od razu padają na ciebie. Nie wiem jak innym, ale mi 2 razy zjechałeś robotę bez zastanowienia. Jak pierwszy raz zaczynałem robić pulpit "bo tu będzie port" (co mnie to obchodzi, trzeba było zająć sobie teren a nie niszczyć czyjąś robotę) 2 biblioteka pod pokładem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 bym własną kraine niszczył? moze zamek tak... podobno Wojo cię widział. na twoim miejscu zamiast dyskutować po prostu wlazłbym na serwer i starał się odbudować reputację. tym razem bez Hurkeli i Dreamlandu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Jestem pewien w 100%, że był to CTRL: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi