Riva Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Moja fajna gierka w tej grze chodzi o to aby zniszczyć każdą piłkę najwolniejsze dają 1 punkt, najszybsza 10 a specjalna 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Pograłem z minutę i wyłączyłem. Szybko nużące, a poza tym jest błąd, jeżeli te liczby pod punktami wskazują liczbę zestrzelonych kul, bo na początku wybijam wszystkie a mi pokazuje, że nie mam 100% skuteczności czyli niektóre kule przelatują poza planszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Nawet fajne, ale szybko może znużyć, dodaj tylko menu i bedzie dobre jak na minigre, tylko piłeczki troche zbyt wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riva Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Chcecie szybciej? Dobra. Szybkość wzrośnie o 2-3. Zrobię jeszcze, że piłki latają we wszystkie strony i będą się odbijać od ścian .po każdym odbiciu szybkość wrośnie, gdy kula przekroczy dozwoloną prędkość zamieni się w kulę ognia i będzie niszczyć inne. Gdy kulek będzie więcej niż 20 - Game Over PS. Mam nadzieję, że nie przesadziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 high scores by się sprzydało... dla mnie to wolne jest dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 No i jest jak ja grałem to niewiem z jakiego powodu high scores mi wyskoczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riva Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Highscores wyskoczyło bo skończył się czas Teraz robię nową grę pt. "I am parent" Uwaga! Tą grę robię w Delphi7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ale może by ten czas wyświetlało nie pomyślałeś o tym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ale może by ten czas wyświetlało nie pomyślałeś o tym?? to jest bardzo ważne przeciez :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi