iczigo Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Oto ulepszony silnik poprzedniej versji tego silnika! Jest kilka nowych funkcji: -Odtwarza 6 podstawowych dźwięków windowsa -Można samemu Ustalać i kombinować z identyfikatorem dżwięku Mam nadzieję że się spodoba i przyda do czegoś piszcie co byście chceli zobaczyć w nowej wersji! Link:https://gmclan.org/up6286_3_Wina_Dzon.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 PlaySound i po kłopocie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 nie PlaySound odtwarza pliki z muzyką a ten przywołuje dźwięki z systemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Komuś jeszcze nie działa na x64? To jest tylko na XP, czy działa na viscie i 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ja mam Win7 Professional x32, i działa wszystko oprócz "Pytanie". A ogólnie, to w sumie każdy może sobie coś takiego zrobić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Mam kilka dobych skryptów i kursów w c++ piszcie jaki silnik mógłbym zrobić bo nie mam pomysłu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 odtwarzanie video do okna GMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Już zacząłem go robić :thumbsup: Będą formaty .asp .wmv .mpeg i .avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Mógłbyś dać też plik .exe? Bo mam wersje Lite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 @iczigo: No to życzę Ci powodzenia, bo raczej dosyć ciężko będzie skierować obraz na okno GMa i tylko w nim operować ;) Ale tak czy siak - powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Wina_Dzon wrsja exe: https://gmclan.org/up6286_3_Wina_Dzon_exe.html A co do silnika wideo to nie wyszedł zawysokie progi jak dla mnie film odtwarza się ale tylko format .avi i bez dźwięku wyświetla się zamiast w oknie gm'a to poza nim tak samo jak przy urzyciu funkcji do odtwarzania wbudowanej w gm'a! Jeśli chcecie taki silnik to szukajcie kogoś zaawansowanego, I znającego się na filtrach DirecX! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi