GMTraker Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam Mam problem z uruchomieniem gry Star Wars Jedi Knights II:Jedi Outcast. Po uruczomieniu pokazuje się szary ekran i komunikat, aplikacja jk2josp.exe przestała działać(czy jakoś tak). Używam Windows 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Tryb zgodności z XP spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 U mnie na siódemce działa idealnie bez żadnych zgodności, więc to raczej nie wina tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 U mnie na siódemce działa idealnie bez żadnych zgodności, więc to raczej nie wina tego. kurcze jak ja dawno w to nie grałem, kiedyś nawet sam napisałem kill tracker i server crasher, gdzieś na starym dysku powinien być jeszcze mój pierwszy komponent do delphi właśnie do tych celów napisany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 próbowałem z trybem zgodności przed napisaniem posta <_< więc na pewno nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ściągnij Jedi Academy, jest lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 @Farkraj Ściągnij the force unleashed, jest lepsze... Temat jest o JK2JO - nie widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 @UP Fail, bo Force unleashed przy JA ssie ostro Do tego JA i JO mają bodajże ten sam silnik więc taki błąd w obu grach może dotyczyć tego samego, ja z windows 7 i JA problemów nie mam jak narazie więc możliwe że jego błąd to wina źle ściągniętej kopii gry, jeżeli jest kupiona to nie wiem (chociarz w to wątpię). Spróbuj zrobić reinstall, poszukaj może są jakieś patche albo przetestuj inną kopię, tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 @UP Fail, bo Force unleashed przy JA ssie ostro Do tego JA i JO mają bodajże ten sam silnik więc taki błąd w obu grach może dotyczyć tego samego, ja z windows 7 i JA problemów nie mam jak narazie więc możliwe że jego błąd to wina źle ściągniętej kopii gry, jeżeli jest kupiona to nie wiem (chociarz w to wątpię). Spróbuj zrobić reinstall, poszukaj może są jakieś patche albo przetestuj inną kopię, tyle. force unleashed jest następcą JA... JK2 i JK3 mają ten sam silnik half-life (ten pierwszy), i możliwy był tam przechwyt konsoli przez okienko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 W force unleashed nie zostało nic z Jedi Knight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 poza czasem rozgrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 @UP Fail, bo Force unleashed przy JA ssie ostro Do tego JA i JO mają bodajże ten sam silnik więc taki błąd w obu grach może dotyczyć tego samego, ja z windows 7 i JA problemów nie mam jak narazie więc możliwe że jego błąd to wina źle ściągniętej kopii gry, jeżeli jest kupiona to nie wiem (chociarz w to wątpię). Spróbuj zrobić reinstall, poszukaj może są jakieś patche albo przetestuj inną kopię, tyle. Epic Fail, a co mnie obchodzi JA?! Nie widzisz, że koleś pyta się o JK2JO? http://api.ning.com/files/uxLbwSVx3LsDRvaW...c/Epic_Fail.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Epic Fail, a co mnie obchodzi JA?! Nie widzisz, że koleś pyta się o JK2JO? http://api.ning.com/files/uxLbwSVx3LsDRvaW...c/Epic_Fail.jpg epic fail cpt. obvious. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Jakim czasem?W JA wszystko dzieje się duuuużo puźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Sam jesteś puźniej. Chodzi o czas gry, nie czas umiejscowienia fabuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi