Japanstache Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Osiem's Team Studio Games prezentuje Tytuł: Dave Gatunek: filmowa platformówka psychologiczna Opis: Słyszysz to? Monotoniczny szum pustej stacji przerywa jedynie metaliczny odgłos Maszyny i ciężki oddech ostatniego mężczyzny. Zbyt dużo kosztuje go obcowanie z tym czymś. Dave postanowił raz na zawsze wyłączyć system HAL 9000. System, który porozumiewa się syntezatorem. System, który nie może mieć uczuć. System, który nie może zachodzić myślami w rejony bliskie człowiekowi. Obudź się Dave, masz robotę do skończenia. Słyszysz to? Download: https://gmclan.org/up3744_4_Dave.html Rozmiar pliku: mniej niż 700mb Autorzy: Programowanie: Wojzax Fabuła: Stanley Kubrick Grafika: Wojzax Muzyka: HAL 9000 Screeny: Od siebie dodam, że wszystko cholernie filmowo wyszło. Fajerwerków w materii rozgrywki nie oczekujcie ale monolog robi Klimat. Przez duże K. A Wojzax ma bana :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 podoba mi się ten głos i to STOP DAVE na końcu bardzo klimatyczne ale nic specjalnego, nie oceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Gratulacje za skończoną grę przede wszystkim, ale nie ma się w sumie czym zachwycać. Nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Nic nadzwyczajnego. Nie ma za bardzo co tu oceniać, ale postawię 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Wiem o jaką scenę dokładnie chodzi i sądzę , że Wojzax mógł się bardziej postarać przy końcu korytarza . Co nie zmienia faktu , że gra ma klimat i 5/5 ofc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ta, bardzo fajnie :) Tylko to jest GRA? :) Raczej nic tu grywalnego nie ma, naciskasz strzałkę w prawo :> Nic poza tym. Ale daje 5 za ten klimat :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Wszystkie komentarze przekazane Wojzaxowi, pracującemu już w pocie czoła nad kolejną wspaniałą produkcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Hej zaraz ! Skądś znam ten głos ! Wydaje mi się że to z filmu odyseja kosmiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Hej zaraz ! Skądś znam ten głos ! Wydaje mi się że to z filmu odyseja kosmiczna. Fabuła: Stanley Kubrick Brawo Sherlocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Fabuła: Stanley Kubrick Huh, myślałem, że Arthur C. Clarke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 jako gra - nudna jako prezentacja - niezła i tytułu prezentacji dalej będę się tu trzymał bo za mało interaktywne to na grę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Huh, myślałem, że Arthur C. Clarke. Tutaj nie powinieneś się chwalić, że czytasz książki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Nie patrze po fabule tylko po udźwiękowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ide "Stop Dave" zatrzymuje sie "Stop Dave" i tak caly czas, ######**ie dopracowane wojziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Uspokój się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Bardzo fajna gra Wojzax, nie grałem ale myślę że zasługuje na 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Właśnie Wojzax. Wojzaxowi cholernie dobrze wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 NIE BYDLAKI BOŻE, niech ktoś zatrzyma tą korupcję!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Jaką korupcję? O czym ty gadasz? Nie ma w tym kraju korupcji :D 5 za klimat, jako gra - nie jest to raczej gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi