-22- Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 wsio jak się robi menu początkowe w GM, jakie są techniki i gdzie szukać tutoriali po polsku albo przykładów :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Tworzysz objekty z napisami a następnie dajesz im akcje po naciśnięciu na nie myszką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-22- Opublikowano 20 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 tyle to ja też wiem <_< ale co dalej, czy mam stworzyć room i tam powsadzać sprajty i dodać akcje[i które akcje ] że button "nowa gra" uruchamia room z grą, no i jakie są inne techniki, czy są jakieś przykłady :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Przykład Oto prosty przykład robiony przeze mnie w pośpiechu i nie jest ukończony. Niestety nie zdążyłem zrobić komentarzy, więc musisz się jakoś połapać albo zagadać do mnie na GG, jak będę. Moje GG to: 3535931 Parę drobnych literówek. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-22- Opublikowano 22 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 Dzięki Gooman. Mniej więcej już kapuję jak zrobić menu, a jak będziesz miał jeszcze jakiś przykładzik do dawaj, każdy się przyda. Poprawiłem parę drobnych błędów (głównie "ą" i "ę"). Patrysław P.S. - Podziwiam cię -22-. Mi by się nie chciało wstawać o 5:40 i pisać posta. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi