^#$PAUL$#^ Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Właśnie przed chwilą pobrałem visual c++ 10 i chciałem rozpocząć kurs "Od zera do gier kodera". Napotkałem jednak problem: nie wiem czy problemem jest windows 7 czy visual C++, ale aplikacje konsolowe są uruchamiane w małych oknach a napisy są tak małe, że trzebaby używać lupy do ich odczytywania. Da się je w jakiś sposób powiększyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 To problem z ustawieniami konsoli :) Otwórz CMD, i prawym przyciskiem myszy (Na pasku tytułu okna, albo ppm na ikonce), właściwości itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^#$PAUL$#^ Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 ok dzięki . niby takie proste, a na to nie wpadłem ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi