Easeful Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Dziś tak ciepło było, wygrzewałem się na słońcu, byłem na huśtawkach, wróciłem do domu i wszedłem na kompa. Miałem w planach jeszcze popływać w jeziorze, zadzwonić po kuzyna i wiele innych rzeczy, a tymczasem jak przy tym kompie siedzę to mnie tak przymuliło gwałtownie że mi japa na biurko opadła i mówię "a położę się" i położyłem się na łóżko. Za jakiś czas obudziło mnie walenie w drzwi bo rodzice się dobijali. Jak im otworzyłem dalej poszedłem spać no i wciąż taki przymulony, łącznie z 4h spałem mniej więcej. Nigdy tak nie miałem, żeby spać w dzień. Można by to wytłumaczyć "ciężki dzień w szkole" - tak się składa, że nawet w szkole nie byłem cały dzień się leniłem no nie wiem skąd mi się tak spać zachciało, może chory jestem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Może po prostu: im więcej śpisz, tym bardziej senny jesteś, hę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Odpuść sobie GMCLAN to przejdzie. Jeśli nie Tobie, to nam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 ty sobie odpuść bo ruskie biesiady i ballady słuchasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Obaj sobie odpuśćcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 i ogólnie po tym spaniu czuje się jakby była sobota ranek a nie piątek wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zaprawdę interesująca historia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Przecież to normalne po spaniu - wydaje ci się, że jest nowy dzień :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 pogoda tak na ciebie działa, było parno, słonecznie i się zrobiło jak na burzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Chcesz pobić Corę w ilości kretyńskich tematów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 ostatnio pisanie takich tematów stało się moją pasją. mogę tutaj pytać o najgłupsze problemy i się ponaigrywać z was : ) GMTraker thx za sensowną odpowiedź, nie to co inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 U mnie jest burza i ulewa teraz OeMGie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Mi się tak dzieje jak spada mi ciśnienie krwii ( +dodatkowo musze brać prochy obniżające), jak sie powtórzy radzę skonsultować z lekarzem lub farmaceutą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Mi ostatnio nie zdarza sie, zebym w tygodniu spal mniej niz 3 razy dziennie, gdy jest jasno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi