Paqoo Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 cena 800 zl mozliwosc odbioru osobistego na terenie Chelma lubelskiego "Skórzany pokrowiec. Płyta ze sterownikami. Kabel USB. Telefon i akcesoria na gwarancji! Słuchawki fabryczne Nokia. Kable do TV. Dodam dodatkowe, nowe "ochronki" na słuchawki. Zestaw słuchawkowy Jabra BT 620s. Sprawne i skuteczne. Oryginalna ładowarka do słuchawek bezprzewodowych i telefonu. Sprzęt w dobry stanie. Nie stwierdzam żadnych problemów. To niezwykły kombajn multimedialny! Jestem bardzo zadowolony z użytkowania telefonu i słuchawek bezprzewodowych. Polecam!" http://www.swistak.pl/a9174481,Nokia-N95-8...rzewodowy-.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Cenisz używany jak nówke sztuke z salonu? Panie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Do telefonu dołączony jest zestaw słuchawkowy bezprzewodowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 co nie zmienia faktu że jest za drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 cena od 1284,00 zł do 1499,00 zł. za nowy mnie bardziej interesuje ile już lat ma, dopiero wtedy można dyskutować, czy drogo, czy tanio. ps. http://c10.asteroid.pl/av.swistak.pl/av_us...4499_1024.5.jpg to ty ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Tak to ja. Telefon jest bardzo tani. Ma mniej niz rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 cena 800 zl mozliwosc odbioru osobistego na terenie Chelma lubelskiego "Skórzany pokrowiec. Płyta ze sterownikami. Kabel USB. Telefon i akcesoria na gwarancji! Słuchawki fabryczne Nokia. Kable do TV. Dodam dodatkowe, nowe "ochronki" na słuchawki. Zestaw słuchawkowy Jabra BT 620s. Sprawne i skuteczne. Oryginalna ładowarka do słuchawek bezprzewodowych i telefonu. Sprzęt w dobry stanie. Nie stwierdzam żadnych problemów. To niezwykły kombajn multimedialny! Jestem bardzo zadowolony z użytkowania telefonu i słuchawek bezprzewodowych. Polecam!" http://www.swistak.pl/a9174481,Nokia-N95-8...rzewodowy-.html Gdybyś był zadowolony to byś go nie sprzedawał . Nie cały rok czasu ? Coś mi tu śmierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Jak ci nie pasuje to idz do sklepu kup nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Chłopak mojej siostry ma taki za 700 zł i wygląda jak nówka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 cena od 1284,00 zł do 1499,00 zł. za nowy mnie bardziej interesuje ile już lat ma, dopiero wtedy można dyskutować, czy drogo, czy tanio. ps. http://c10.asteroid.pl/av.swistak.pl/av_us...4499_1024.5.jpg to ty ? ;p ja właśnie zobaczyłem w porównywarce 1000~ zł za nowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi