en_6280 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Assassin przez to że ciągle żyjesz w zakłamaniu, to twoje ubzdurane plugawe kłamstwa całkowicie wypełniły twoją świadomość oraz światopogląd. Jakkolwiek mógłbym ten fakt przemilczeć, jednakże jako człek rozumny z misją odkrywcy nie mogę pozostawić tego faktu jedynie dla siebie. Dlatego powtarzam z uporem przysłowiowego osła, niema takiego czegoś jak IQ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 E: czy ktoś wie czemu jak piszę, podkreśla mi każdy wyraz jako źle napisany?(mam opere) tak wogle No ja też się zastanawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 KURDE!!!!! Metry i kilogramy nie istnieją !! DAŁEM SIĘ NABRAĆ OMG !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 en_6280,przez to, ze zyjesz w nieskazitelnej prawdzie, nie mozesz sprawdzic, ktora jest godzina. Przeciez nie uznajesz tych 'plugawych' jednostek miary zjawisk wszelakich. Idz sie schowaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 omg przecież to jawny trolliing. A IQ rzeczywiście może o czymś nas poinformować i to żadne wymysły, ale na pewno nie o wszystkim. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 IQ faktycznie wcale nie odzwierciedla inteligencji człowieka, bo np. jeden może dostać łatwe zadania drugi trudniejsze i co? xd Assassin przez to że ciągle żyjesz w zakłamaniu rozwaliło mnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Easeful, wiesz, jak mierzy sie IQ np. u osob w Ksiedze Rekordow Guinessa? Ja tez nie, wiec maja na mierzenie IQ niezle sposoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Muuuuczek567 ja nie twierdzę, że żyje w nieskazitelnej prawdzie... Co z tego, że ktoś wymyślił ,np. że ja mam IQ 1 a ktoś inny 100. Nie mam z tego powodu dostać chleba czy co?? Misiek999 o czym ciebie informuje IQ?? Edit 1. up Muuuuczek567 czyli jak czegoś nie wiesz to od razu to coś jest niezłe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 O tych zdolnościach umysłowych jakie wykorzystujesz do zrobienia tych zadań. Wątpię, żeby tam były wszystkie jakie wykorzystujesz w swoim życiu. Ale na pewno dużo wiesz po zrobieniu takiego testu - spostrzegawczość, zdolność kojarzenia różnych faktów itp. to wszystko się składa na inteligencję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 IQ to zdolność to zgadywania, który obrazek różni się od innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Czy Assassin stwierdzil, ze zyje w zaklamaniu? Moze nie zauwazyles, ale ci, u ktorych IQ wieksze od sredniej 100, osiagaja sukcesy czesciej niz reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Misiek999 no i mogę wykorzystywać tylko te o których tamci(domyślcie się kto) niewiedzą, więc to rozumowanie moim zdaniem jest tak samo chore jak to wyimaginowane IQ. Osiem czyli ślepi mają zazwyczaj małe IQ?? Edit 1. Muuuuczek567 ja twierdzę że wszyscy na tym świecie żyjemy w zakłamaniu, większym lub mniejszym, bo albo czegoś nie wiemy, albo blask wiedzy nas oślepia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Pamietam, jak taki poglad wystawiales w temacie 'Klub Odkrywcow'. W sumie troche racji, ale ja tego nie ogarniam. Koniec spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Osiem czyli ślepi mają zazwyczaj małe IQ?? On żartował O.o . Co z tego, że ktoś wymyślił ,np. że ja mam IQ 1 a ktoś inny 100. Nie mam z tego powodu dostać chleba czy co?? Kompleksy czy coś ?? Co ma IQ do chleba ? No kurde po co mierzą mi ten wzrost, jak jestem niski to mam chleba nie dostać czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Akurat tym razem nie żartowałem. "Który obrazek nie pasuje do reszty" to połowa zadań w testach IQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Tych telewizyjnych xD . I to, który nie pasuje, to tylko kilka pytań z wielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Tak, pozostałe pytania to "który obrazek pasuje do reszty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nie no, były inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 który obrazek nie pasuje do nie reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Assassin przez to że ciągle żyjesz w zakłamaniu, to twoje ubzdurane plugawe kłamstwa całkowicie wypełniły twoją świadomość oraz światopogląd. Jakkolwiek mógłbym ten fakt przemilczeć, jednakże jako człek rozumny z misją odkrywcy nie mogę pozostawić tego faktu jedynie dla siebie. Dlatego powtarzam z uporem przysłowiowego osła, niema takiego czegoś jak IQ!!! Och, nie! Źli masoni, żydzi, cykliści, katolicy, kosmici oraz klauni zniewolili nasze umysły za pomocą szatańskiej propagandy IQ! Obudźcie się, masy!!! Obudźcie się, bracia!!! Dziś -- BUNT! Krwi, krwi, chcemy krwi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Misiek999 no i mogę wykorzystywać tylko te o których tamci(domyślcie się kto) niewiedzą, więc to rozumowanie moim zdaniem jest tak samo chore jak to wyimaginowane IQ. Osiem czyli ślepi mają zazwyczaj małe IQ?? Ja bym to inaczej ujął. Po prostu odrzucasz wiedzę i cofasz się w rozwoju. Fakt faktem, że nie każdy musi być postępowy i ktoś musi ciągnąć ludzkość w dół. Tylko czekać, aż przestaniesz chodzić do lekarzy i zaczniesz odwiedzać wsiową znachorkę. Mogę jednak pocieszyć, że z okresem dojrzewania przejdzie Ci ta młodzieńcza pseudofilozofia. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 ja bym chciał żeby ta "młodzieńcza pseudofilozofia" mi nie przeszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Odechce Ci sie chciec :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Trzeba się rozwijać. Nie chciałbyś skończyć jak np. taki Gracjan R. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi