Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Lipca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Ale macie wymagania. Nie będę owijał w bawełnę. Od wczoraj jestem redaktorem ibplanet.pl i ku niemu od tej pory bardziej będę się skłaniał (kieruję się coraz bardziej ku webmasterstwu). Sam nie zdołam już raczej zrobić jakiejś większej gry w GM, bo będę robił inne rzeczy, ale w grupie kto wie, dlatego też apeluję o wspólny open project. Właśnie myślałem nad Discordią, ale zmodyfikowaną, a mianowicie wojny magów od góry ze skierowaniem na rozgrywkę multiplayer. Coś jak Soldat, może troszkę wzbogacony o parę innych bajerów. Może jakieś polna magiczne i takie tam. Tylko cos mi sie nie widzi ten multiplayer. Oczywiscie najlepszym wyjsciem jest posiadanie centralnego serwera. Tylko kto takoway posiada, skombinuje? Jak na razie namalowałem drzewko i parę kamyczków: ;) Graficy sa najbardziej potrzebni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Napewno sam to drzewko malowałeś? Mi się bardzo mocno z drugim Warcraftem kojaży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Z Warcrafta II raczej nie. Tutaj macie screen z tej właśnie gry. Drzewka Ranmy i panów blizzardowców, chociaż podobne, trochę sie różnią. Sorry za lekki off-top, ale chciałem rozwiać wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Lipca 2004 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Jasne, że sam malowałem. Wstydz sie Woock, czy widziales kiedys bym cos splagiatowal? :] Drzewko malowalem pare godzinek, w photoshopie. Najwiecej czasu zeżarło ciagle machanie pedzlem az wyjda ladne galazki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Uspokój się, nie podejżewałem cię o żaden plagiat. Poprostu doszukiwałem się w twoim obrazku inspiracji dziełem grafików z Blizzarda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Lipca 2004 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 No bo troche sie inspirowalem, chodzilo mi glownie o kat widzenia drzewka, ale i tak jest inne. Dobra koniec pierdzenia. Ktos chce robic wspolnie ten projekt czy nagle wszystkich wywiało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Zależy jakiej pomocy interesujesz. Na podstawie tego obrazka pozwolę sobie stwierdzić, że ja raczej z grafiką nie pomogę, bo sam robisz to dużo lepiej niż ja :). Na forum jest też pełno programistów nieporównywalnie ode mnie lepszych, więc ja chyba nie pomogę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Lipca 2004 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 A ktos moze umie modelowac w 3D? To by sie z irrlichta skorzystalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Ja nie potrafię modelować 3D, ale jeśli naprawdę potrzebujesz pomocy to mogę pomóc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Ja się kiedyś bawiłem w modelowanie w 3DCanvas. Zapisuje on do formatu 3DC. Jak sobie przypomnę jak to się robiło to może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Ja jestem jednym z najlepszych w Polsce carmakerów do gier typu gta vc, a wiadomo gta:vc = grafika 3d. :] Chociaż za bardzo zainteresowany nie jestem, bo tworzę własną grę, ale może, jeżeli zmienię coś w swoich planach. :D Poprawiłem parę drobnych literówek i przecinków. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Ja mógłbym pomóc, ale jak 3D to odpadam... ;-( Poprawiony 1 przecinek. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi