Riva Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 screen z początków tej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 A nielepiej żebyśmy se przesyłali plik gry?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riva Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Niech graficy ściągną to i dadzą grafikę <<<Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Proponuję abyś wysłał mi i Maximalowi szczegółową koncepcję gry. My sobie poradzimy z kodowaniem a za jakiś czas podeślemy Ci efekty naszej pracy. Później dasz to testerom. Oni poszukają będów - my je poprawimy w kolejnej wersji. Easy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 A co ja mam robic? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Jak to co! Przecież jesteś kierowniiem, nie? Więc kieruj! :P PS: Popieram Tymona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riva Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Koncepcję??? :blink: (co to znaczy? :mellow: ) 1. Widok z góry 2. Lasy, góry, jaskinie... 3. Miasta z trybem kupowania 4. Stworki (mam nadzieję że wiecie co to Tibia) 5. Różne rodzaje broni 6. Różne różności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ale jeszcze trzeba pomyśleć jaka to ma być gra. czy podobna do tibi czy podobna do CS2D czy podobna do Wolfenstein enemy territory ? EDIT: I niemyślcie sobie że jestem super wypas extreme grafikiem. Ja tylko robie grafike w paincie dla ludzi którzy dopiero zaczynają przygode w gmie :) A te bronie to tylko efekt kopiuj wklej i przeróbka broni z gta2 Ale ikonki do gier moge zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Mam pytanie czy mógłbym zostać testerem ( ale najpierw muszę kompa naprawić)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Ja też chciałbym być testerem. Przyjmiecie mnie? A może zrobić czterech testerów?! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Zobacz datę tematu ośle :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 A ty kogo nazywasz osłem, ty worku na kości?! Zresztą... Niechce mi się z Tobą gadać na Private. I mówiłem Ci: Nie mam nicka "cyber-donkey" tylko "cyberdog". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 cyberdog. Dostajesz warna za odświeżanie starych tematów. Uważaj, od dłuższego czasu "rozrabiasz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi