dyzmek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam jak w tytule szukam ładnie wykonanego sprita lawy do gry platformowej najlepiej aby były płynny ruchy tej lawy znaczy chodzi o ten gorąc aby był dobry efektowny. oj przepraszam napisałem w pytaniach dla oczątkujących a nie w grafice bardzo przepraszam i proszę o przeniesienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 rozmiar i styl obojętny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Mam nadzieje, że będzie pasować do reszty grafiki, przynajmniej powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 @up: lol Może http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtop...t&p=2531196 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 W zapowiedzi pisał że ta jego gra ma być 'paintowa' więc chyba możesz narysować w paintcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 proszę bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ale to mi wygląda bardziej na tp niż ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 gra którą miałem tworzyć ta mini nie powstanie szkoda czasu na takie badziewie tworzę inną ale to niespodzianka,thx temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 mhm, dziwne że zawsze tak jest w twoim przypadku 'szkoda mi czasu na takie badziewia ale już robię inną, lepszą' No ale cóż, poczekamy po ilu dniach skończysz się bawić następnym projektem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi