wikku9 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Tutaj zglaszamy propozycje do gry wyścigowej tworzonej przez GMClanTeam. Tak aby było więcej spamu. Pierw tytuł i rozgrywka, np. czy będzie toczyć się w mieście i ścigać w nielegalnych wyścigach, lub rozwalać co się da i dotrzeć do mety itp. Propozycje Rozgrywka: - Puchar świata (lub coś podobnego jak NASCAR) - Wyścigi uliczne - Turnieje tematyczne (drift, co kolwiek wymyślicie) - Przechwycenie tira / furgonu z ładunkiem - Popisy kaskaderskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 MOJA PROPOZYCJA Wyścigi po bezdrożach różnymi typami maszyn, z uwzględnieniem poziomu paliwa. Totalny CROSSSSGRAFIKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Totalna rozwałka ala Split Second (polecam youtube) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Może by to jakoś połączyć, jedzie się w górach, lasach i rozwala się przeszkody, kamienie, drzewa i inne samochody? będą tereny piaszczyste, górskie i łąki. 2 bronie: miotacz granatów, i karabin maszynowy, oba będą zamieszczone na dachu samochodu 3 typy pojazdów: motory, quady i samochody Jakieś propozycje na tytuł? I jaki styl ma mieć grafika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 fajnie jakby były światła, kierunkowskazy itd. oraz otwierane szyby i szyber dach też! Najważniejsze nie zapomnijcie o strefach zgniotu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 strefy zgniotu? hmm.. może będziemy robić na teksturach wgniecenia, jak jakiś punkt koliduje z czymś to sie lekko przesuwa en_6280 : światła mogą być, ale szyby kierunkowskazy niepotrzebne. może będą pory dnia? dzień, noc wieczór itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Mam propozycje na nazwy, uwzględniajcie te na lewo, na prawo tylko tłumaczenia, np. Speed of Light - prędkość światła lub Cars Fever - samochodowa gorączka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 może coś związanego z rajdami, bo akcja tej gry ma się rozgrywać na bezdrożach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zróbcie drogi na skróty, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 może zamiast dróg na skróty np. rozwala się drzewa tworząc drogę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 nie to bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fromage Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Arcade'owa wyścigówka malutkimi samolocikami, połączona z jazdą w wielkim mieście, lub w innych gęstych miejscówkach :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 może następna część będzie w mieście, ale ta ma być w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Speed of light - prędkość światła Chyba chodziło Ci o LIGHTSPEED. Robicie w tej chwili projekt który ma mniejsze szanse się ukazać i zaistnieć niż produkcja Easefula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Fajnie by było jakby na tych bezdrożach szła jakaś wycieczka przedszkole czy coś i by przechodzili na drugą stronę to by się ich przejechało wtedy i by było dużo krwi wrzasków, samotnych kończyn itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 nie przesadzamy już z bajerami? :P w pierwszym poście macie wypisane, coś nie pasuje, poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Mam propozycje na nazwe: Speedy and angry - szybcy i wsciekli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 GRA BĘDZIE SIĘ ODBYWAĆ W TERENIE jedź 300km/h w lesie. i mogłeś się bardziej postarać, bo chyba sobie skądś tą nazwę przypominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Domyślny koleś, nie ma co. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ja proponuję żeby były światła itp. a jak by się nie chciało czekać to by się jechało po chodniku i rozpieprzało przechodniów. (tylko w niektórych levelach). =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 UP: GRA BĘDZIE SIĘ ODBYWAĆ W TERENIE jedź 300km/h w lesie. i mogłeś się bardziej postarać, bo chyba sobie skądś tą nazwę przypominam GRA BĘDZIE SIĘ ODBYWAĆ W TERENIE mam pomysł na tytuł: Rally Around the World (RAtW) nie znalazłem gry pod takim tytułem. w grze będą 4 typy terenów, więc można to tak nazwać może jeszcze wyscigi na śniegu będą? nowy typ terenu :P EDIT: może ktoś przeczyta pierwszy post w całości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 może typy: Lodowiec, Las, Pustynia, Góry =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Powiem, że co do jakichkolwiek broni jestem na nie, ale pewnie wszyscy mnie przegłosują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 maciej: podobne typy są w pierwszym poście jak ktoś się nie zgadza z tym co jest w pierwszym poscie to pisać. pozostał jeszcze typ grafiki, ma byc pixelart czy zwykły? moim zdanie pixelart nie pasuje do wyścigówki, bo jak się sprite obraca to efekt pixelartu się psuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Pomyślcie nad grą, później nad tytułem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Dodałem ankietę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 co to znaczy zwykły styl grafiki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Taki nie pikselartowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 co to znaczy zwykły styl grafiki?? No właśnie też się nad tym zastanawiałem... Wytłumaczenie nie pikselartowy mi nie wystarcza :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 taki jak w almorze na przykład. jutro wyjeżdżam i wrócę w piątek, więc nad grą nie będe mógł pracować, ale komuś z teamu podam plik, w którym zrobiłęm kilka rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi