Muuuuczek567 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Lol, poszedlem zjesc kolacje, wracam, a tu 13 nowych postow. Nie ekscytujcie sie tak, bo ja wiem, jak to sie skonczy - czyli tak jak tower defence DobryZioma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 nieważne Studio. pierw trzeba zebrać ludzi którzy to chcą robić. zły ziom: pierw propozycje na gatunki, potem dodasz ankietę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Nie ekscytujcie sie tak, bo ja wiem, jak to sie skonczy - czyli tak jak tower defence DobryZioma. Tak ty wiesz wszystko :) My wiemy...tak tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ja jedynie mógłbym znaleźć dźwięki .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 zły ziom: pierw propozycje na gatunki, potem dodasz ankietę. na ale gatunek już ustalony...wyścigi...tylko jakie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Wyścigi : szybkie , wyścigowe , monotonne . Ziom wybierz sobie :P ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 to założ temat i będą ludzie propozycje dodawać. a co do nazwy to może poprostu gmclan team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 To zmieniamy w opcjach profilu team na gmclanteam . Ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 O matko... NO JAKIE!? Przecież wiadomo, że nikt normalny by nie robił nudnych, monotonnych i noobowskich wyścigów. Każdy chce zrobić te najlepsze :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 a po co team? xD Po prostu praca grupowa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 żeby temat do zgłaszania się do teamu miał jakąś nazwę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ja już zmieniłem na gmclan team :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 no to nazwa: Gie_eM'yClan :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 upup: nie interesuje mnie to że zmieniłeś niech będzie gmclan team, zaraz będzie 666 propozycji do nazw dobryziom zakłada temat dotyczący gry a ja zgłaszania do teamu, może tak być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Po prostu GMclanTeam .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 I tak nic z tego nie będzie O_O . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Wikku9 , A dlaczego nie ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 up: nie interesuje mnie to że zmieniłeś dobryziom zakłada temat dotyczący gry a ja zgłaszania do teamu, może tak być? nie rozumiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 bo ja jestem boski, czy mi wierzysz czy nie by Paqoo bo tak. DOBRYZIOM - zakłada temat propozycji do gry wikku - zakłada temat zgłaszania do teamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A teraz pytanie !!! Jestem fajny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Czytam to, czytam... i przebija to "South Park". Kontynuujcie temat, nie zabierajcie mi tej malutkiej przyjemności! Dawno tak się nie uśmiałem. :P Całkiem oczywista oczywistość: Kto jeszcze nie zauważył, że najwięcej udzielają się i napalają na pomysł osoby, tak naprawdę, najmniej potrafiące? Za dużo postów w bardzo krótkim czasie. Argh! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 ZłyZiom : Ty też nie jesteś fajny :P ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Judei: psujesz zabawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Judei, oni po prostu nabijają posty w beznadziejnym temacie. Już dawno rozdałbym im warny (jak bym mógł). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Czytam to, czytam... i przebija to "South Park". Kontynuujcie temat, nie zabierajcie mi tej malutkiej przyjemności! Dawno tak się nie uśmiałem. tongue2.gif Całkiem oczywista oczywistość: Kto jeszcze nie zauważył, że najwięcej udzielają się i napalają na pomysł osoby, tak naprawdę, najmniej potrafiące? Za dużo postów w bardzo krótkim czasie. Argh! Ja się uśmiałem jak przysłałeś mi swoją grę na PW, którą robisz "pół roku"...przykład światel,pomocnik,chodzenie i strzelanie! brawo...haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A teraz pytanie !!! Jestem fajny ? Mam być szczery? Nie, nie jesteś Jak chcecie to róbcie tą grę proszę bardzo... Ciekawe co w ogóle umiecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 żydu - to kto jest potrafiącym? ja grzebałem w 3d, helpie, śmietniku, funkcjach, zmiennych, tablicach, surfacach, ale tego nie umiem bo jestem spamerem na gmclanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Assasin : Nie nabijamy postów , my expimy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ey no ale serialnie...Ktoś ma coś sensownego do powiedzenia to niech pisze...jeśli nie to zamilcz bocie!!! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi